2777
2789

شوهرم هیچی نداره بنامش باشه و اگه اجرا بزارم اقساط میکنه 

حالا میخوام بدونم اونا که دارن مهریه میگیرن از شوهرشون ماهی چقدر میگیرن یا چند ماه یه سکه میگیرن ؟

من دوتا بچه دارم چند روز پیش رفتم درخواست نفقه زدم خود مشاور دادگه برا هر بچه دو و نیم زد توی درخواستم حالا منتظرم دادگاه بخوانمون با مهریه ام ۱۰ تومن میشه ماهی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی یک ربع سکه البته من نمیگیرم یکی از آشنا هامون میگرف اونم ۱۳ سال پیش الان که فکر کنم کمتر از ربع سکه است چون یک سوم پایه حقوق کارگر حساب میکنند 

جاری من بعد ۲۰ سال تازه امسال گذاشت اجرا از ارث برادرشوهرم کامل برداشت ۱۵۰م

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
ماهی یک ربع سکه البته من نمیگیرم یکی از آشنا هامون میگرف اونم ۱۳ سال پیش الان که فکر کنم کمتر از ربع ...

اخه از وکیل بابام پرسیده بود گفته بودن ۶ ماه یه سکه است یا هم ۴ ماه یه سکه اونجوری که ماهی ۳ تومن فکر کنم بشه اگه سالی یه سکه بگن 

نفقه رو راحت مینویسن، چون خرجی بچه است ولی مهریه، نهایت در بهترین حالت سالی یه دونه. که اونم کافیه، ...

خب اطرافیانتون گرفتن؟مثلا طرف درامدش کلا ۱۵ تومن باشه برای سالی یه سکه بزنن که تا ۴۰ سال بعدم اون مهریه تموم نمشه که 

همینه دیگه، تازه اگر دوباره ازدواج کنن، میرن درخواست کاهش میدن و دادگاه قبول میکنه

خلاصه یه چوبی هست که تا اخر عمر به پاچه شون میره منم شوهرم خیانت کرده عمرا یه سکه هم بهش ببخشم یه حرفای زشتی بهم گفته که