2777
2789
خودتو لاغر کن....چاقی 

خیلی ۷۸کیلوشدم ازعیدبه اینور۸کیلواضافه کردم بایدتا۶۰بیام پایین تا بدنم نرمال کارکنه همه اعضای بدنم دردمیکنه ازپاهام گرفته گردنم مفصلام کشش وزنموندارم خودم میدونمااما نمیتونم خودمونگه دارم که نخورم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ۷۸کیلوشدم ازعیدبه اینور۸کیلواضافه کردم بایدتا۶۰بیام پایین تا بدنم نرمال کارکنه همه اعضای بدنم د ...

از الان تا عید باید رژیم بگیری....من خودم از دیروز شروع کردم...حالا ن اینکه اصلا نخورم...مثلا جای ی بسته چیپس.دوتا می‌زارم دهنم.یا جای شکلات میگم ی قاچ سیب بخورم.

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
از الان تا عید باید رژیم بگیری....من خودم از دیروز شروع کردم...حالا ن اینکه اصلا نخورم...مثلا جای ی ...

من چیپس وپفک واین چیزاروکم میخرم خوشبختانه ولی خودم توخونه کیک اینادرست میکنم برابچه هام خودم بیشترازاونامیخورم.منم از دیروز تحرک وکم خوری رو شروع کردم ان شاءالله تاعید به وزن دلخواهم میرسم،تصمیمم دارم روزه های قضاموبگیرم اینطوری شاید یکمم معده ام کوچکتربشه

من چیپس وپفک واین چیزاروکم میخرم خوشبختانه ولی خودم توخونه کیک اینادرست میکنم برابچه هام خودم بیشترا ...

خواهر من اینکارو میکرد.بچه هاش بخورن....خب اونا تو سن رشدن.کیک.کاکا.براشون درست میکرد.هر روز خودشم میخورد....رفت دکتر چربی دور قلب آورد....شما دیگه پا ب پای بچه هات نخور

خواهر من اینکارو میکرد.بچه هاش بخورن....خب اونا تو سن رشدن.کیک.کاکا.براشون درست میکرد.هر روز خودشم م ...

ان شاءالله دعام کنین اراده ام روبه دست بیارم خیلی بی اراده شدم خیلی 

ان شاءالله دعام کنین اراده ام روبه دست بیارم خیلی بی اراده شدم خیلی 

انشالله موفق باشی.ب این فکر کن.تا عید مثلا وزنت باید اینقدر شه.رو تقویم علامت بزن.بی اراده هم هستی.لازم نیست گشنگی بکشی.گفتم مثلا جای کیک.سیب بخور