2777
2789
بعضی خانما تا یه تاپیک درد دل زده میشه یاد خوشبختی هاشون می افتن، طرف تاپیک زده، دلش خونه، داره با بغض از فلان رفتار شوهرش میگه، یه دفه یه خانمی میاد میگه خوشبختانه خدا رو شکررررر شوشوی !!!! من اصلاااااااا اینطور نیست! فلانه و فلان! خوب عزیز من، بانو، این خانم داره درد دل میکنه، غمگینه، بعد تو اینطور میگی؟ خوب دلش میشکنه، خواهش میکنم توی تاپیکای خنده و شوخی و خوشی از این حرفا بزنید! به این فکر کنید اون بیچاره با خوندن حرف شما چقدر دلش می سوزه! شخص خاصی مد نظرم نیست، فقط لازم دیدم اینو بگم، هر چند قبلا دوستان دیگه هم به این موضوع اشاره کرده بودند
❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
یا بحث می شه درباره ی طلا و عروسی کلی تعریف می کنن شاید یه بنده خدایی اینارو نداشته باشه باعث دعوا کدورت و افسردگی بشه یه کم افتاده باشید
خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت به نکته ای که اشاره کردین

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

ولی من اینجورموقع ها دیدم وقتی طرف از خود یا شوهرش تعریف میکنه دقیقا همون بلا سرش میاد اینو مطمئنم
منم به زودی مامان میشم مطئنم یه بچه خوشگل و سالم وصالح شبیه ومنو باباش  
ماتیسا جان هرچقدر هم براى این موضوع تاپیک بزنین باز هم کمه برعکسش هم هست.مثلا یکى تاپیک زده تعریف کرده از یه موضوع چه شخصى چه غیر شخصى،یهو یه کاربر خییییییلى با فرهنگ میاد میگه:بى فرهنگِ فرنگ ندیده و عقده اى(عذر میخوام عین لفظ رو بکار میبرم)چطور جرأت میکنى از خوشى هاى زندگیت بگى در حالى که بعضیا خوشبخت نیستن.چرا از خوشى زندگیت حرف میزنى اینجا که سایت خصوصى نیست یعنى صاحب تاپیک تا نگه غلط کردم چشم الان میرم طلاق میگیرم ایشون ول کن ماجرا نیست دیدم که میگم مطمئنم شما هم دیدین😉
فکر کنم بعضیشون از قصد بگن
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...