2777
2789
عنوان

خانمای عزیز ترو خدا التماس میکنم اینجوری نگید

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 20 پست
ماتیسا واقعا موافقم...چقدرم حق ب جانبن ی عدشون یادمه حدود 3 سال پیش بود اگر درست بگم یکی تاپیک زده بود و از ناراحتیاش میگفت یکی هم هی پارازیت مینداخت ک وای ن شوهر من اصلا اینجور نیست تازه فلان کارو هم برام میکنم...دیگه یکی از بچه ها اعصابش خورد شد گفت خانوم تاپیک درد و دل این خانوم جای این حرفا و تعریفا نیست...کلی طلبکار شد و 4 تا برچسب چسبوند و مدعی شد ک کارش غلط هم نبئده و میگفتاوا مگه چی گفتم من؟...ادم میمونه چی بگه در جوابشون
...
شاید عادله جان، ولی چه با قصد چه بی قصد این خانما باید بدونن دارن دل میسوزونن و دل سوزوندن عاقبت خوشی نداره
❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه من فکر میکنم اونی که دائم تعریف می کنه و ادعا داره هیچ مشکلی نداره تو زندگیش، اوضاعش از بقیه بدتره! خیلی بدتر!
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا