2777
2789

سلام دوستان میخوام واسه خونمون پکیج و رادیاتور بخرم نظرم رو ایران رادیاتور بود اما باکمی تحقیق فهمیدم  بوتان و ایران رادیاتور قدیما خوب بودن و جدیدا جنس آشغال چینی میدن توبازار  کسی جدیدا یعنی تو سال ۱۴۰۲ پکیج و رادیاتور نخریده ازاین دو برند؟

چه پکیج و رادیاتوری پیشنهاد میدین بخرم؟اگه برندی دارین که راضی هستین راهنماییم کنین لطفا نمیخوام گول فروشنده هارو بخورم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سال

آخرشم نفهمیدم چه مارکی بگیرم🤕

الان ۱۰روزه دارم تحقیق میکنم برندای خارجی میگن خوبه باز ممکنه بخاطرات تحریما قطعاتش گیرنیاد و هزینه سرویس کردنش خیلی زیادتره و .... ایرانیام ک ایران رادیاتور و بوتان جدیدا همه شاکین ازشون

پیش فروش خریدیم ولی بصورت خام تحویل میدن و نصبیجات باخودمونه

ی تعمیرکار پکیج بهمون توصیه کرد ک یک آبگرمکن بجز پکیج وصل کنید 

چون پکیج کارش فقط گرم کردن شوفاژ 

حالا من انشالله برم خونه جدید همینکار میکنم ی آبگرمکن جدا وصل میکنم . چون سر حموم کردن خیلی عذاب میکشیم از بس پکیج خاموش میکنه و آب سریع سرد میشه و هزینه تعمیر پکیج خیلی زیاده 

ی تعمیرکار پکیج بهمون توصیه کرد ک یک آبگرمکن بجز پکیج وصل کنید  چون پکیج کارش فقط گرم کردن شوف ...

این پکیجای زمینی چطورن؟اونام مثل دیواریا اذیت میکنه؟