2777
2789

وقتی با مردی ازدواج میکردی که قدرت خرید خودش نداشت و به دهن مادر پدرش نگاه میکرد باید فکر ینجاهاشو میکردی!  حالا با حرص خوردن هیچی عوض نمیشه فقط خودت عصبی و پرخاشگر میشی و نمیتونی راحت زندگی کنی از الان به همسرت بگو درامدشو پس انداز کنه تا عیدکه بتونه برات بخره

زهد ریایی،جهل مقدس...
وقتی با مردی ازدواج میکردی که قدرت خرید خودش نداشت و به دهن مادر پدرش نگاه میکرد باید فکر ینجاهاشو م ...

هرچی طلا خریده برام خودش خریده الان این وظیفه شوهرم نیست وقتی برای جاری آیندم بخرن بعد من بیشتر حرص میخورم ک شوهرم پولش رو داده باشه مگه ی پسر چقدر درامد داره ک بدون پشتوانه پدرش زندگیش رو شروع کنه من از شوهرم توقع این مورد رو ندارم وظیفه پدرشوهرمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچی طلا خریده برام خودش خریده الان این وظیفه شوهرم نیست وقتی برای جاری آیندم بخرن بعد من بیشتر حرص ...

تا جایی خوندم که گفتی وظیفه شوهرم نیست دیدم پرتوقعی باید بگم 

چرا وظیفه همسرته عزیزم وظیفه مرده کلا برای زنش طلا و... بخره از من به تو نصیحت اول راهی از الان یادت باشه

تا وقتی تو زندگیت از اینو اون توقع داشته باشی و چشمت دنبال مال پدرشوهر باشه روی آرامش‌رو نمی‌بینی 

زهد ریایی،جهل مقدس...
تا جایی خوندم که گفتی وظیفه شوهرم نیست دیدم پرتوقعی باید بگم  چرا وظیفه همسرته عزیزم وظیفه مرد ...

چشمم دنبال مالش نیست عزیزم اما تو طایفه شون دیدم ک رسمشون این هست من همزمان با پسرخاله و دخترعمه شوهرم ازدواج کردم و پدرشوهراشون براشون خریدن پدرشوهر منم نگفت وظیفه من نیست خودش بهم قول داد بگیره الانم مادرشوهرمه ک نمیزارع بخره وقتی درمانی برای درد کسی نداری سعی کن رو زخمش نمک نپاشی ممنون عزیز

عزیرم وظیفه شوهرته ...منم دوتا پسر دارم الان از خودم میگذرم واسه درس و داشگاهشون فردا هم خواستن زن بگیرن من بگذرم واسه زندگی اون خودم کی زندگی کنم دل خودم چی میشه ؟

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته