2777
2789
عنوان

چقدر همجنس هامون کثیف شدن

2111 بازدید | 96 پست

چند وقته هر تاپیکی میخونم درباره ی اینه ک ی زن اومده توی زندگی شوهرش و اون خانوم رو طلاق داده یا خیانت میکنه

آخه چطوری میتونن؟

ی آدم چقدر میتونه کثیف باشه که به همجنس خودشششش رحم نکنه

البته اون شوهره هم هوس باز هس ولی اون زنه چرا دل به دلش میده 

با خراب کردن زندگی ی نفر دیگ واقعا خوشحاله؟

چطوری میتونههه اخهه چرا خودشو جای اون زنه نمیزاره بفهمه چقدررر سخته

میدونین دوتا سختی داره یکی این که شوهرش همچین کاری کرده یکی هم ،همجنس خودش پا داده🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمبود تو زندگی 

اینکه ببخشید بیشتر زن ها معتقد هستن باید مردا همه چیز رو آماده بهشون بدن 

باعث میشه خیلیا برای رسیدن به

پول و زندگی آماده کثافت کاری کنن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

تو این مواقع من اون آقا رو بیشتر مقصر میدونم 

آدم کثیف زیاده 

وقتی یه آقا به خانوم خودش که قرار گذاشتن به هم متعهد باشن و زندگی بسازن و محرم ترین همدیگه هستن خیانت میکنه دیگه از یه غریبه چه انتظاری میره

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
چرا مردها جلو هوا نفسشون نمیگیرن

کاری به اون ندارم چون ما خانوما هر کاری بکنیم نمیتونیم جلوی اونارو بگیریم ولی خودمونو‌ میتونیم

من نمیگم مرد مقصر نیس چون هس 

ولی وقتی اون خانوم باهاش راه میاد با این ک میدونه اشتباهه و اوم مرده هوس بازه چرا ادامه میده

انقدر شوهراتونو با این حرفا توجیه نکنید  اون مرد اگه واقعا عاشق، مرد و متعهد باشه هیچ وقت دنبا ...

دقیقا با همین حرفا مردا انقد پررو شدن 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
چرا مردها جلو هوا نفسشون نمیگیرن

خوبه گفت اون مرد هوس بازه کثافته و ...

وقتی زنی میفهمه مرد رو به روش متاهله باید بخاطر هم جنسش دست رد بزنه به سینه اون مرد !!

مردا بد مردا آشغال

ما چی!؟ ما چرا باید از اونا بدتر باشیم !؟

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
تو این مواقع من اون آقا رو بیشتر مقصر میدونم  آدم کثیف زیاده  وقتی یه آقا به خانوم خودش ...

مقصره بیشتر از همه ولی الان سوالم اینه اون خانوم میدونه مقصره چرا پا به پاش ادامه میده