2777
2789
عنوان

خرید ماشین گرون

138 بازدید | 9 پست

دوستان اذتون کمک میخام ما  کلا500پیش پرداخت داریم قسطم میتونیم 15 بدیم دنبال ماشینیم ولی همه ماشبنا پیششون خیلی بالاس  قسطشونم ، الان مد نظر ما kmc   و اریزو 6 و ایناس ک پیششون600با700 و قسطش 17 بنظرتون ارزششو داره خیلی خودمونو ت مظیقه  براریم  با دو تا بچه و سختگی بکشیم ولی  ماشبن مورد علاقمونو بگیریم یا ی ماشین مدل پایین یا دست دو بگیریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پیشمونو باید ببریم بالا ولی باید چند تا وام برداریم و این خیلی باعث میشه ب سختی بوفتیم ی مدت

آره چون ماشین دست دو نقده 

طبق تحقیقاتی که کردیم ایکس ۵۵ وتیگو ۷ تو چینیا خوبن میتونی اولیو بگیری

من کامل نیستم اما وفادارم  

وای نه ماشین صفر خریدن خیلی اشتباهه با استرس باید رانندگی کنی کلی راننده های وحشی ریختن تو خیابونا با یه ماشین کهنه میپیچن جلوت یه تصادف هم بکنی کلی از قیمت ماشین کم میشه میخری حداقل صفر نخر 

ماشینای چینی مدل که عوض میشه معمولا به هم نمیخوره قطعاتشون و سخت گیر میاد ولی این دوتا ماشین که گفتم تمام مدلاش قطعات یکیه و خرابیشم فوق العاده کمه

من کامل نیستم اما وفادارم