2777
2789

با شوهرم سر یه چیز بیخودی بحثمون شد ، بهم گفت همینه که هست ، نمیخوای برو طلاقتم میدم ، مهم نیستی برام. 

چون قبلا تو عقد هم چند بار این حرفو زده بود، من دیگه انگار منفجر شدم.. حس کردم کوچیک شدم از خونه زدم بیرون و شوهرم دنبالم نیومد، بعد فهمیدم که موقع رفتن من متوجه نشده بوده. 

الان یه هفته ست خونه بابامم ، بهش پیام دادم.. 

الان بقیه شو میذارم

حَسبی الله💫🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم چند روز گذشت و نیومد دنبالم، به گفته مشاور خودم بهش پیام دادم و یه جورایی غیر مستقیم بهش گفتم بیاد باهم برگردیم خونه ، حتی منت کشی و عذرخواهی هم نمیخوام، فقط میخوام با خودش برگردم چون خودش بهم گفت برو.. 

ولی نیومد، گفت من تنها راحت ترم، هرکی بهت گفته برو خودشم برت گردونه. 

انگار اصلا متوجه نیست که به حرف خودش اومدم. 

الان خیلی ناراحتم دلم میخواد آشتی کنیم، موندم چیکار کنم واقعاً 😔

میدونم خودمم اشتباهاتی داشتم ولی نمیتونم خودمو کوچیک کنم بیشتر از این

حَسبی الله💫🍃
دیدم چند روز گذشت و نیومد دنبالم، به گفته مشاور خودم بهش پیام دادم و یه جورایی غیر مستقیم بهش گفتم ب ...

نباید میومدی از خونه بیرون مطمئن باش نمیاد دنبالت فقط اذیتت می‌کنه

من خودم اوایل فکر میکردم معجزه میشه شوهرم میاد دنبالم اما نیومد که نیومد حالا شده سه ماه

خدایا شکرت🤍
دیدم چند روز گذشت و نیومد دنبالم، به گفته مشاور خودم بهش پیام دادم و یه جورایی غیر مستقیم بهش گفتم ب ...

یه کم سنجیده تر رفتار کن وقتی طاقت قهر نداری اونم ناز کش نیست برای چی قهر میکنی و دقیقا دلت برای چی تنگ شده