2777
2789
عنوان

به داداشم بگم یا نه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 44 پست
خجالت بزار کنار بعدا ب درامد میرسی جبران میکنی اما الان بخوای خجالت بکشی همون محبتام ک کرده یعنی بی ...

اگه نرسم چی.

بعد میان میگن برات کتاب گرفتیم و هزینه کردیم هیچی نشدی همین الانم میگن هیچی نمیشی دیگه اونوقت چی بگن🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نرسم چی. بعد میان میگن برات کتاب گرفتیم و هزینه کردیم هیچی نشدی همین الانم میگن هیچی نمیشی دیگه ...

ادمای ترسو ب جایی نمیرسن

اونا ببینن انقدر دنبال درسی هیچ وقت نمک ب زخمت نمیپاشن ک چرا قبول نشدی

همچین برادری  ک کمک میکنه هیچ وقت نمیگه 

توهم انگیزه داشته باشی حتما قبول میشی

معدل منم بالای نوزده  

پس میتونی

خوب دقت کن  ببین اطرافتون کیا تازه کنکور دادن ازشون بخواه جزوه و کتابشون رو قرض بدن بهت

واینکه نترس فرهنگیان تا پنج هزار هم شنیدم قبول شدن

البته حواست باشه شنیدم دفترچه جدا میخواد برای کنکورش بدن مثل دانشگاه سپاه که دفترچه کنکورش جدا هست پس حواست جمع باشه جا نمونی از کنکور فرهنگیان 

واز همه مهم تر برای مصاحبه شغل رسمی باید تو فضای مجازی بدون روسری عکس نداشته باشی و  اینکه قدت کوتاه نباشه و  کم خونی نداشته باشی و اگر عینک داری  روز مصاحبه  حتما ببر  ادم دروغگو و پنهان کار  رو رد میکنند

پس میتونی خوب دقت کن  ببین اطرافتون کیا تازه کنکور دادن ازشون بخواه جزوه و کتابشون رو قرض بدن ...

ممنونم ازتون. برای شهر ما ظرفیتش خیلی کمه همین امسال فقط زیر هزار ها قبول شدن. برای معدل هم امسال نهایی هست امتحانامون تو کنکور تاثیر داره بازم کتاب لازم دارم.