2777
2789
عنوان

اکستنشن مژه یا کاشت ناخن

95 بازدید | 7 پست

من خودم خیلی اکستنشن مژه دوست دارم میخوام یه مدت بعد برم دوره آموزش ببینم هم اکستنشن هم لیفت مژه و ابرو.بنظرتون خوبه؟

دَر خـود بطَـلَب هَـر آنچـه خـواهـی کـِه تـویی...من از سیاه‌ترین شب، به آفتاب رسیدم....
الان همه انجام میدن درامدش خوبه

آره

ولی خب میترسم بازار کارم نگیره الا خیلی از کارای اکستنشن رو بلدم

دَر خـود بطَـلَب هَـر آنچـه خـواهـی کـِه تـویی...من از سیاه‌ترین شب، به آفتاب رسیدم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم من خودم اکستنشن کارم 

بستگی به شهرتون داره ما تو شهرمون در از ناخن کار هست واسه همین خیلی سخت میشه پیشرفت کرد اما اکستنشن کار نه 

البته بگم من خودم آموزش لیفت مژه و ابرو آنلاین میدم یک هفته هم بیشتر طول نمی کشه اما تا ۲ ماه بهتون مشاور رایگان میدم 

الان آموزش گاه ها هزینه آموزش ۲٫۳۰ یا ۳ هست اما من با قیمت نا چیزی آموزش میدم 

اگر خواستی بهم بگو تا شمارمو بهت بدم 

اره عزیزم من خودم اکستنشن کارم  بستگی به شهرتون داره ما تو شهرمون در از ناخن کار هست واسه همین ...

پیج ندارین؟

لیفت چیزی هست ک واقعا هم بدرد خودتون میخوره هم کارش خیلییی آسون تر از اکستنشن هست 

وقتی خواستی اکستنشن یاد بگیری مربی ازت می‌پرسه ک لیفت هم میخوای یاد بگیری یا نه 

تو شهر ما هزینه اکستنشن ۵ هست هزینه لیفت ۳ کلا هشتمن میشه اما اگه لیفت یاد بگیری فقط ۵ میلیون هزینت میشه