من ۸ روز دیسک کمرم عمل کردم دیسک سمت راست کمرم پاره شده بود الان کج به سمت راست و خمیده راه میرم ، میشه اونایی که تجربه دیسک عمل خودشون یا اقوامشون دارن بگن که بعد چند روز صاف تونستن راه برن و اینکه کج راه میرفتن یانه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنونم چشم آخه دو دل هست ک عمل کنه یا نه، چون خیلی درد نداره ولی از اسمش زیاد میترسه راس ...
قبل عمل درد تو کمرم نداشتم پام بی حس میشد ، کم کم دیگه تو راه رفتن مشکل پیدا کردم موقع راه رفتن پام رو روی زمین میکشیدم عصب پام به مروز ضعیف تر میشد چاره ای جز عمل نداشتم بعد عمل کمرم درد داشت اما هفته اول مسکن خوردم خوب بود اما هر از چند گاهی درد محل عمل میومد سراغم اما قابل تحمل تا دو ماه خورده ای همین طور بود طبیعیه الان یه کم کف پام داغ میشه، اما خب مثل اول نمیشه بین کارام باید استراحتم کنم
استارتر جان خوب شدی؟ از عمل راضی یودی؟من خيلی میترسم از عوارض بعدش
سلام عزیزم تو کارام محدودیت دارم فقط آشپزی میکنم روزی یه بار و ظرف ها رو میشورم و کارای خورده ریز خونه اما جاروبرقی نمیکشم سرویس بهداشتی و حمام نمیشورم همسرم انجام میده، توان قبل ندارم کمرم خسته میشه یه کم درد میگیره اگر تنها راهتون عمل هست عمل کنید البته خیلی ها عمل کردن راضی هستن من عضله کمرم زیاد محکم نیست
مرسی عزیزم ایشالا که بهتر باشی عزیزم چند ساله عمل کردی؟ بعد از چند سال دوباره دیسک ها بیرون نزد؟ من ...
من نه ماهه عمل کردم ، چند تا دکتر رفتم برای من پلاتین نگفتن شما مهره ی کمرتون مشکل داره، یا سرخوردگی مهره دارید؟ البته من وقتی سرپا باشم وقتی دراز میکشم احساس میکنم مهره کمرم رو هم تکون میخوره دکترم گفت چیزی نیست استخر برم، پیش دکتر کاغذچی عمل کردم هم تهران جراحی میکنه هم قزوین همه ازش راضی بودن من هنوز کامل خوب نیستم موقعی که کار زیاد داشته باشم اذیت میشم اونایی که چند سال عمل کردن راضی ان