2777
2789
عنوان

خواهشا کسایی که سابقه عمل دیسک کمر دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 47 پست
من نه ماهه عمل کردم ، چند تا دکتر رفتم برای من پلاتین نگفتن شما مهره ی کمرتون مشکل داره، یا سرخوردگی ...

مرسی عزیزم 

ممنونم از توضیحاتت 

من سرخوردگی اصلا ندارم ولی اون دیسکم که پاره شده ، چون چند وقته پاره است ، یه کم مهره ها انگار بهم خوردن و یه کم ساییده شدن 

بعضی از دکترها میگن فقط قسمت پاره دیسک رو برداریم و بعضی میگن ، مهره بالا و پایین رو با پلاتین وصل کنیم 

نمی دونم کدوم پلن درمانی بهتری است ولی می خوام مطمئن بشم که اگه عمل واجب شدم اون پلن رو برم 

قبل عمل درد تو کمرم نداشتم پام بی حس میشد ، کم کم دیگه تو راه رفتن مشکل پیدا کردم موقع راه رفتن پا ...

سلام عزیزم

ببخشید من دوماهو نیمه که عمل کردم قبلا خوب بودم ولی یه چند روزه کمرم خشک میشه و موقع خوابیدن از یه پهلو به پهلوی دیگه شدنی اذیت دارم شماهم اینجوری میشدین؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمببخشید من دوماهو نیمه که عمل کردم قبلا خوب بودم ولی یه چند روزه کمرم خشک میشه و موقع خوابی ...

سلام عزیزم این مورد رو یادم نمیاد اما نشستن و ایستادن اذیت میشدم بیشتر از ۴۰ دقیقه می ایستادم کمر و پام درد میکرد صبر داشته باش خیلی ها زود خوب میشن اما من تا یکسال و نیم اذیت بودم