اسم و حاجتتون رو بگین. اسم و حاجت هر کسیو که دوست دارین، یا هر کسو میخواین تگ کنین. به دعاتون احتیاج دارم منو هم به هر شیوه ای که دوست داشتین دعا کنین❤️
لطفا اگر دلتون خواست برای حاجت روایی من هم دعا کنید یا برای حاجتم صلوات بفرستید ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
براتون توحید خوندم گلم اسمم ایدا هست برا ازدواج با عشقم ناصر دعامون کن بتونیم ماه بعد عقد کنیم
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
ویداهستم گلم توروخدادعاکن من ومامان وبابام وهمسرم زودازدست این ویروس نجات پیداکنیم حال بابام بدترنشه توروخدا
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔