2777
2789
عنوان

شوهرسابقم تهدیدم کرد

562 بازدید | 23 پست

دوستان من تقریباسه سالیه جداشدم بعددخترم ازاول پیش من موندپسرموپنج ماه پیش بدون اطلاع اورذگذاشت جلوی خونه ورفت بعدالان تواین مدت هیچ خرجی نه به دخترم نه پسرم داده حتی یارانه پسرموبرداشته نداده پسرمم اوتیسمم داره حالا دخترم دندوناش خراب شدمن بهش گفتم به باباش بگه ازطریق پدرشوهرم که ارتشیه بیمش کنه اونم خیلی راحت برگشت گفت به ماچه بیمت کنیم سرپرستیت بامانیست بعددخترم بهش گفت توبه عنوان بابابرام کاری نکردی خلاصه گذشت وامروززنگ زده باحالت دعواوطلبکاری به دخترم که چرابهم اینجوری گفتی منم عصبی شدم گوشیوازدخترم گرفتم گفتم به چه حقی به بچه من بکن نکن میکنی توکه کوچکترین کاری براش نکردی اونم برگشت تهدیدم کرذمیام دم خونتون دادوبیدادوابروتومیبرم وبیچارت میکنم

زندگی سلام   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکایت کن.... چطور چندماهه خرجی نمیده و شکایت نکردی؟ اگه تحت تکفل اون باشن باید بیمه همون شوهرتم باشن...

میشه برای سلامتی جنینم دعا کنین؟ آزمایشم ریسک زده و من دلم آشوبه 💔دعا کنین از نظر ذهنی و جسمی سالم باشه😓♥️ بعد از چندین ماه انتظار بالاخره فهمیدم که خدا تو دلم یه کنجد گذاشته:) 9 شهریور 1402💕کنجد جون من و آبجی فاطمه منتظریم که زود زود بغلت کنیم💕
بگو بیا ببر مگ شهر هرته  بگو با داد بیداد تو ابروی من نمیره خدا هست

منم جوری جلوه دادم نترسیدم منم گفتم اگه بیای منم میام دم خونت ابروتومیبرم ولی کلا وحشی وزبون نفهمه به خداگیرکرذم به جای تشکرشه سه سال بچشوبدون بابابزرگ کردم یه قرون نداده 

زندگی سلام   
گوه زیادی خورده مرتیکه الدنگ نترس زنگ بزن پلیس 

اره بهش گفتم بیای زنگ میزنم پلیس اونوقت رضایت نمیدم منتهاخیلی عوضیه وشروره میترسم بیاد

زندگی سلام