دوستان من تقریباسه سالیه جداشدم بعددخترم ازاول پیش من موندپسرموپنج ماه پیش بدون اطلاع اورذگذاشت جلوی خونه ورفت بعدالان تواین مدت هیچ خرجی نه به دخترم نه پسرم داده حتی یارانه پسرموبرداشته نداده پسرمم اوتیسمم داره حالا دخترم دندوناش خراب شدمن بهش گفتم به باباش بگه ازطریق پدرشوهرم که ارتشیه بیمش کنه اونم خیلی راحت برگشت گفت به ماچه بیمت کنیم سرپرستیت بامانیست بعددخترم بهش گفت توبه عنوان بابابرام کاری نکردی خلاصه گذشت وامروززنگ زده باحالت دعواوطلبکاری به دخترم که چرابهم اینجوری گفتی منم عصبی شدم گوشیوازدخترم گرفتم گفتم به چه حقی به بچه من بکن نکن میکنی توکه کوچکترین کاری براش نکردی اونم برگشت تهدیدم کرذمیام دم خونتون دادوبیدادوابروتومیبرم وبیچارت میکنم
اولا که هیچ غلطی نمی کنه ...دوما تو تاپیک پربازدید؛ نوشته بودن اکثر خانما که اگه با مرد با دادو بیداد صحبت کنید به جایی نمی رسید؛ باید با زبون نرم؛ و مظلوم نمایی از مرد خواسته تو بگیری
ینی چی بچه رو ول کرده جلو در خونه بدون اینکه خرجی بده! برو دادگاه... یکم از حق خودت و بچه هات دفاع کن... فقط خودت نیستی که بگی ولش کن مسئولیت دوتا بچه رو به عهده داری ازش نگذر و حتما شکایت کن که خرجی رو بده...
میشه برای سلامتی جنینم دعا کنین؟ آزمایشم ریسک زده و من دلم آشوبه 💔دعا کنین از نظر ذهنی و جسمی سالم باشه😓♥️ بعد از چندین ماه انتظار بالاخره فهمیدم که خدا تو دلم یه کنجد گذاشته:) 9 شهریور 1402💕کنجد جون من و آبجی فاطمه منتظریم که زود زود بغلت کنیم💕
یعنی شما میگی بره التماس کنه که اون مرد خرج بچهاشو بده گیرم که زن بد مرد نباید یه ذره شرف داشته باشه بگه ببينم بچه هام چکار میکنن خرجشون لاقل بدم یکی ازفامیلای ما زنشو طلاق داد ولی برا دوتاپسرش همه کار میکنه چند وقت یه بار میره دیدنشون خرج همه چی پسرا رو هم میده
خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده