2777
2789
عنوان

شوهرسابقم تهدیدم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 23 پست
شکایت کن.... چطور چندماهه خرجی نمیده و شکایت نکردی؟ اگه تحت تکفل اون باشن باید بیمه همون شوهرتم باشن ...

اره پسرم وظیفش بودنگهش نداشت منم دلم سوخت گفتم بچمه مریضم هست خودم نگه دارم اره به قران یارانشم نداده

زندگی سلام   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با عرض معذرت بره بمیره خودت شاغل نیستی؟, بخدا با اینجور آدم ها نباید هم کلام شد چه برسه پول بخوای ...

دقیقاهم بی مسولیت بودهمدخودخواه هم عوضی بیکار

زندگی سلام   
بیاد دادو دعوا که بیشتر آبروی خودش میره با این بی مسئولیتیش

خب اخه اینجاتومحل یاجلوی مدرسه دخترم میترسم چون اون هیچی حالیش نیست بی ابروعه ولی من به خاطردخترم ناراحتم 

زندگی سلام   
اره پسرم وظیفش بودنگهش نداشت منم دلم سوخت گفتم بچمه مریضم هست خودم نگه دارم اره به قران یارانشم نداد ...

شکایت عزیزم شکایت!!! 

ینی چی بچه رو ول کرده جلو در خونه بدون اینکه خرجی بده! برو دادگاه... یکم از حق خودت و بچه هات دفاع کن... فقط خودت نیستی که بگی ولش کن مسئولیت دوتا بچه رو به عهده داری ازش نگذر و حتما شکایت کن که خرجی رو بده... 

میشه برای سلامتی جنینم دعا کنین؟ آزمایشم ریسک زده و من دلم آشوبه 💔دعا کنین از نظر ذهنی و جسمی سالم باشه😓♥️ بعد از چندین ماه انتظار بالاخره فهمیدم که خدا تو دلم یه کنجد گذاشته:) 9 شهریور 1402💕کنجد جون من و آبجی فاطمه منتظریم که زود زود بغلت کنیم💕
اولا که هیچ غلطی نمی کنه ...دوما تو تاپیک پربازدید؛ نوشته بودن اکثر خانما که اگه با مرد با دادو بیدا ...

منم سه ساله جداشدم اصلا باهاش حرف نمیزدم ولی واقعادیدم پروعه به جای تشکرش دوتابچرونگه داشتم یه هزارتومنی نداده بهشون خداشاهده بعدطلبکارم بودمنم عصبی شدم گفتم کاری براشون نکردی طلبم داری بعدسریع گفت میام جلوی خونت ابروتومیبرم

زندگی سلام   

یعنی شما میگی بره التماس کنه که اون مرد خرج بچهاشو بده گیرم که زن بد مرد نباید یه ذره شرف داشته‌ باشه بگه ببينم بچه هام چکار میکنن خرجشون لاقل بدم یکی ازفامیلای ما زنشو طلاق داد ولی برا دوتاپسرش همه کار میکنه چند وقت یه بار میره دیدنشون خرج همه چی پسرا رو هم میده

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
یعنی شما میگی بره التماس کنه که اون مرد خرج بچهاشو بده گیرم که زن بد مرد نباید یه ذره شرف داشته‌ باش ...

همین دیگه این فقط اسم بابارویدک میکشه هیچ کاری نمیکنه براشون حتی تولددخترم زنگ خشک وخالی نزدتبریک بگه

زندگی سلام   
شکایت عزیزم شکایت!!!  ینی چی بچه رو ول کرده جلو در خونه بدون اینکه خرجی بده! برو دادگاه... یکم ...

پسرمواوردگذاشت من زنگ زدم پلیس اومدیه صورت جلسه نوشت که اورده گذاشته اینجارفته منتهامن هیچ اقدامی برای یارانه ونفقش نکردم دخترم بهش گفت خرجش چی گفت ماهی یه تومن میدم کلا بایارانه بعدهمونم نداده ازاین میسوزم

زندگی سلام