من 16 سالمه ...همش 3 هفتس کات کردم
جریانو ت تاپیک قبلم گفتم خلاصه وار اینکه یه دختر خیلی درسخون بودم ک اصا اهل پسر و اینا نبودم. ولی خیلی دل رحم و ساده و زودباور بودم.این پسره شمارمو پیدا کرده بود و اومد اونقد زبون ریخت . ک قصدم ازدواجه و فلان منم قبول کردم5 ماه باهم بودیم . کلی بهم قول داده بود . مامانم خیلی حساسه گف اگ بفهمه خودم شخصا میام حرف میزنم با خانوادت و...تا اینکهه 3 هفته پیش مامانم فهمید و بهش زنگ زده بود گفته بود میدمت اطلاعات . اینم از ترس ری.ده بود ب خودش گف من اصلا دختر تورو نمیشناسم چی میگی من با گریه زنگ زدم گف بفرمایید چرا مزاحم میشین  
حالا اعتمادخانوادم صلب شد هیچ . گوشیمو گرفتن معلوم نیس کی بدن . اشکال نداره حقمه ولی واقعا فراموش میشه؟واقعا ن قیافه داش ن ویزگی خاص ولی من ع تح دلم دوسش داشتم.برام تجربه شد حرف هم نریو باور نکنم.فقط میخام ببینم فراموش میشه؟تح دلم دوس دارم پیم بده بازم حرف بزنیم...ولی قهوه ایش کنممم  بنظرتون من ضر کردم یا اون . بنظر خودم اون . چون من یه پسر لاشی و دروغگو رو ک هیچی نداش از دس دادم اوون یه دختر ساده ک خیییلی دوسش داشت رو
موقعیت منم واقعا خوبه . تعریف نمیکنم ولی هم قیافم هم وضع مالی هم خانوادم اوکین .