2777
2789

من 16 سالمه ...همش 3 هفتس کات کردم

جریانو ت تاپیک قبلم گفتم خلاصه وار اینکه یه دختر خیلی درسخون بودم ک اصا اهل پسر و اینا نبودم. ولی خیلی دل رحم و ساده و زودباور بودم.این پسره شمارمو پیدا کرده بود و اومد اونقد زبون ریخت . ک قصدم ازدواجه و فلان منم قبول کردم5 ماه باهم بودیم . کلی بهم قول داده بود . مامانم خیلی حساسه گف اگ بفهمه خودم شخصا میام حرف میزنم با خانوادت و...تا اینکهه 3 هفته پیش مامانم فهمید و بهش زنگ زده بود گفته بود میدمت اطلاعات . اینم از ترس ری.ده بود ب خودش گف من اصلا دختر تورو نمیشناسم چی میگی من با گریه زنگ زدم گف بفرمایید چرا مزاحم میشین  

حالا اعتمادخانوادم صلب شد هیچ . گوشیمو گرفتن معلوم نیس کی بدن . اشکال نداره حقمه ولی واقعا فراموش میشه؟واقعا ن قیافه داش ن ویزگی خاص ولی من ع تح دلم دوسش داشتم.برام تجربه شد حرف هم نریو باور نکنم.فقط میخام ببینم فراموش میشه؟تح دلم دوس دارم پیم بده بازم حرف بزنیم...ولی قهوه ایش کنممم  بنظرتون من ضر کردم یا اون . بنظر خودم اون . چون من یه پسر لاشی و دروغگو رو ک هیچی نداش از دس دادم اوون یه دختر ساده ک خیییلی دوسش داشت رو

موقعیت منم واقعا خوبه . تعریف نمیکنم ولی هم قیافم هم وضع مالی هم خانوادم اوکین .

منه گیر ورمین😐😐

یبار ششم ابتدایی بودم عاشق مرد 37 ساله شدم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

اوه تا دلت بخواد 😁😵

سعی کن خودتو سرگرم کنی گلم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دختر ن منظورم اوناس ک رل بودین کراش من 100 تا داشتم    

اهان اره بابا کردم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

بچه بودم عاشق یه نفر شدم 

گفتن خامیه نوجوون شدم هنوزم عاشقش بودم گفتن هیجانیه 

الان بزرگ شدم هنوزم عاشقشم ولی اون ازدواج کرده 

بها بدین به علاقتون حتی اگر از خام بودن

می‌روم تا همه‌ی عمر به خود تکیه کنم.
اره بابا خیلی راحت فراموش میکنی یک سال دیگه به خودت میگی عجب دیوونه ای بودم اون ادم و دوس داشتما

الانم میگم . وقتی فکر ممیکنم هی بهش زنگ میزدم میگفتم چرا نیسی و فلان اونم فک میکرد چ عنیه ههععی مونوگوووولم

منه گیر ورمین😐😐
با گوشی کی اومدی اینجا بنظرم بشین درستو بخون بری دانشگاه موقعیت زیادی برای دوستی پیش میاد و اونموقع ...

خوبه گفتم درسم خوبه 

ن من دیه 30سالمم بشه عمرااا برم سراغ دوستی

منه گیر ورمین😐😐