2777
2789
عنوان

واییییییی نه

127 بازدید | 14 پست

باردار که بودم باز یه ذره میخوابیدم الان که سه قلوهام به دنیا اومدن همون یه ذره هم نمیتونم بخوابم من منتطر بودم به دنیا بیان بتونمممممم بخوابمم😔🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سه قلو خب معلومه که نمیتونی بخوابی عزیزم. باید یه بخش از کار هاتو بسپری به همسرت، یا مادرت یا... 

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
کمک کجا بود خواهر🥲 خودم دارم همه کارو رو میکنم هم زمان باهم گریه میکنن همزمان باهم شیر میخوان اصلا ...

الهی🥺شرایط مالیشو ندارین یه پرستا  کمکی بگیرین صبح تا ظهر حداقل.همسرت کمکت نیست؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
خداحفظشون کنه اما واقعا فکرمیکردی بعد زایمان سه قلوها میتونی بخوابی؟!!!آدم واسه یه دونش شب و روز ندا ...

وایی اصلا همچیشون همزمانه اصلا نمیتونم کاری کنم همسرم که از سرکار میاد خدا خیرش بده خیلی کمک میکنه

الهی🥺شرایط مالیشو ندارین یه پرستا  کمکی بگیرین صبح تا ظهر حداقل.همسرت کمکت نیست؟

همسرم که خدا خیرش بده وقتی از سرکار میاد دیگه همه کارارو خودش میکنه والا پرستارم ماهی ۲۵ میلیون کل حقوق همسرم 30 میلیونه یعنی با پنج تومن باید زندگی کنیم که نمیشه 😔🥲

همسرم که خدا خیرش بده وقتی از سرکار میاد دیگه همه کارارو خودش میکنه والا پرستارم ماهی ۲۵ میلیون کل ح ...

خدا حفظش کنه.متاسفانه همه هزینه ها بالاست.عزیزم شبا بهشون شیر خشک بده هن اونا میخوابن هم خودت استراحت میکنی

خدا حفظش کنه.متاسفانه همه هزینه ها بالاست.عزیزم شبا بهشون شیر خشک بده هن اونا میخوابن هم خودت استراح ...

اخه نمیخوابن که همه روشارو امتحان کردم ظهر و صبح میخوابن شب تا پنج و شیش صبح منو همسرم بیداریم

اخه نمیخوابن که همه روشارو امتحان کردم ظهر و صبح میخوابن شب تا پنج و شیش صبح منو همسرم بیداریم

چند ماهشونه🥰؟