2777
2789
عنوان

چشم چرونی نامزد😔❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 57 پست
وای خدای من جدا شو ازش این فردا پس فردا خیانتم بکنه خانوادش و خودش میگن تقصیر ت بوده و پیرت میکنن ف ...

چاره ندارم اگه جدا شدم به کجا پناه ببرم خانوادم به زور دادن من اصلا نمیخواستم شوهر کنم 

چاره ندارم اگه جدا شدم به کجا پناه ببرم خانوادم به زور دادن من اصلا نمیخواستم شوهر کنم 

😔😔😔😔😔😔خودت باشگاه چرا نمیری بدنسازی؟

خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا نگاه به سنم نکنین خیلی پخته تر هستم، هرچی میگه از حرفاش اطاعت میکنم خاک پای پدرو مادرش میشم اما ...

روستا زندگی میکنی‌؟

[QUOTE=314414047]عزیزم خیلی ناراحت شدم.... وبی برو باشگاه بدنسازی سال دیگه این موقع خوش هیکل ترینی گرچه میدونم درد شو ...[/QUOT

تصمیم گرفته بودم برم باشگاه ولی نزاشت گفت باشگاهم بری فایده نداره 

اهل ارومیه هستیم منو تهدید میکنه میگه میزنم کنکورم رو به تهران میرم اونجا با در و داف شبامو میگذرونم

[QUOTE=314414047]عزیزم خیلی ناراحت شدم.... وبی برو باشگاه بدنسازی سال دیگه این موقع خوش هیکل ترینی گ ...

غلط کرده این عمرا تهران قبول شه ... ولی عزیزم خیلی سنشم کمه

نه  تو شهر زندگی میکنم

پس چرا خودنو خاک پای پدر مادرش کنی مگه دیوونه ای برای خودت شخصیت و غرور داشته باش   و به روت نیار چیزایی که میبینه چون خودت میشکنی و روشم وا میشه   راست میگه همه مردها نگاه میکنن شوهر منم نگاه میکنه امت به روم نمیارم دیگه..

مردا همه نگاه می کنن حالا یا قایمکی یا جلو روت شوهرت خیلی بی حیاست چشاشو در بیار،اگه شوهرم کاری برخل ...

عزیزم واقعا مرسی بابت روشت

هرچی به ذتنتون بیاد کردم میپرم بالا سرش باهاش شوخی میکنم همیشه براش ابراز علاقمو نشون میدم اما چ فایده ای داره رفته بودیم مهمونی یجوری به باسن زنها نگاه میکرد انگار ندیدست

و اینم بگم ناگفته نمونه منو توجمع اصلا حساب نمیکنه باهام حرف نمیزنه بهم میگه برو بشین یجای دیگه کنار من نیا

پس چرا خودنو خاک پای پدر مادرش کنی مگه دیوونه ای برای خودت شخصیت و غرور داشته باش   و به روت نی ...

من به خانوادش احترام قائلم هرچند پشت سرم خیلی حرف میزنن میگن پدرت تورو به زور داده ما تورو نمی گرفتیم

تو رو بخدا ازت خااااهش میکنم همییییین الان جدا شو... 

منم دقیقا شرایط شبیه ب تو رو داشتم وقتی پستت را خوندم تمام گذشتم اومد جلوی چشمم

گلم اشتباه من را تکرار نکن. این مرد درست بشو نیس 😔

من الان با دوتا بچه همش خودما نفرین میکنم ک چرا توی همون دوران عقد ازش جدا نشدم😭

الان زندگیم سیاهه... شوهرم مدااااام در حاله خیانته و دید زدن زنای مردمه در حالی ک الان یه اندام عالی دارم و از لحاظ چهره چیزی کم ندارم😔

ب فکر خودت باش

واسه ی خودت ارزش قائل باش🌸

مثه اینکه زیادی بهش توجه وعلاقه نشون دادی

متعادل رفتارکن هم باخودش هم خانوادش تاپرو نشن

ایناجنبه نداشتن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،