2777
2789
عنوان

چشم چرونی نامزد😔❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 57 پست

ببین من جای تو باشم این عتیقه رو پسش میدم ب ننش

بعدشم تو 16 سالگی ازدواج کردن اخره اشتباهه همش ب بچه بتزی و بحث های کودکانه میگذره و خانواده پسره هم ک از خودش بچه ترن

بنظرم یکم بیشتر فکر کن زندگی همش همین دوران نامزدی و عقد نیس برید سر خونه زندگیتون دیگ نمیشه کاریش کرد

فکر کن هنوز خیلی سنت کمه خیلی وقت و ف صت داری برای تشکیل زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا نگاه به سنم نکنین خیلی پخته تر هستم، هرچی میگه از حرفاش اطاعت میکنم خاک پای پدرو مادرش میشم اما ...

ههخخخخخ واقعا جگرم و له کردی الان به این سرویس دهی میگه پخته

کی این خزعبلات رو برات کرده ارزش و تو مغزت چپونده ها

خاک پای والدشی؟ این پختگیه؟ 

کاش به خودت بیای کاشششششش

بخدا نگاه به سنم نکنین خیلی پخته تر هستم، هرچی میگه از حرفاش اطاعت میکنم خاک پای پدرو مادرش میشم اما ...

اگه پخته بودی نمیگفتی خاک پای پدر مادرشم

فقط میگم خدا کمکت کنه و شوهرت ادم شه 

معلومه خانوادت حمایت نمیکنن جداشی از این پسره هوس باز

مثه اینکه زیادی بهش توجه وعلاقه نشون دادی متعادل رفتارکن هم باخودش هم خانوادش تاپرو نشن ایناجنبه ن ...

واقعن راست میگین اشتباه از من بود بیشتر از حدشون بهشون ارزش دادم

واقعن راست میگین اشتباه از من بود بیشتر از حدشون بهشون ارزش دادم

دیگه رعایت کن،کم کم یادمیگیری

چه زبانی،چه،کاری کم کن،محبت ورفت وآمدتو

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اگه پخته بودی نمیگفتی خاک پای پدر مادرشم فقط میگم خدا کمکت کنه و شوهرت ادم شه  معلومه خانوادت ...

این ربطی به پخته بودن و نبودن نداره احتران پدر و مادرش برام واجبه درسته خانوادم اصلا حمایتم نمیکنن پدرم میگه جهیزیه نمیدم بهت جلوی شوهرم و خانوادش تخقیرم میکنه

دختر جون درستو بخون یه جایی قبول بشی خودتو نجات بده 

برو خودت کار کن خرج خودتو بده

منم شرایطم بده ولی ن به بدی شرایط تو 

فقطططط مراقب خودت باش و خودتو فدای یه همچین ادم بی لیاقتی نکن

این ربطی به پخته بودن و نبودن نداره احتران پدر و مادرش برام واجبه درسته خانوادم اصلا حمایتم نمیکنن پ ...

بابای منم جلوی نامزدم همینکارو میکنه درکت میکنم😭🥲امیدوارم خدا خودش کمکت کنه

این ربطی به پخته بودن و نبودن نداره احتران پدر و مادرش برام واجبه درسته خانوادم اصلا حمایتم نمیکنن پ ...

ببین اینا بی شعورن ربطی به بابات نداره

بابای من طلا داد جهیزیه داد ولی بی شعور بودن طرفم خون جگر شدم

همسایه داریم باباش پولم گرفت هیچیم نداد فقط بیا ببین زندگیشو احترام و ارزششو

دختر جون درستو بخون یه جایی قبول بشی خودتو نجات بده  برو خودت کار کن خرج خودتو بده منم شرایطم ...

دارم درس میخونم درسته سخت میگذره شرایط ولی مجبورم ادامه بدم

چند کیلویی؟؟ باس.ن‌ و‌سینه‌داری؟ من وزنم کمه خیلی نارحتم

قدم۱۶٠ وزنم۵۹ سینه هم دارم۷۵هستش فقط یکم باسن ندارم ولی این وسیله نمیشه شوهر ادم بره زنای دیگرو نگاه کنه