خانما من یه مشکل جدی دارم هرکاری هم کردم حل نشد۱۶سالمه نامزد کردم سن نامزدمم۱۹سالس خانما من هرچقدر میگم به شوهرم چشم چرونی نکن میکنه، به زنهای بدنساز تو اینستا و تل و...
نگاه میکنه باور کنید شخصیت و غرور من خیلی خرد میشه باخود میگم من چی ندارم ک اونا دارن چرا باید شوهرم به زنای دیگه نگاه کنه، وقتی میگم نگاه نکن میگه به تو ربطی نداره همه مردا نگاه میکنن تنها من نیستم ک به مادرشم میگم میگ تو زنشی جاتو بدون به دستور دادن نرسیده خانما وقتی بحثمون میشه سر این چشم چرونی بهم میگه اندام داشتی ببخشید با*س* داشتی نگاه نمیکردم آخه خانما من تازه نوجوانم ۱۶سالمه اصلا درک نمیکنه خانوادش تحقیرم میکنن میگن لابد باس*نم نداره
از تک تکتون خواهشمندم کمک کنین راهنماییم کنین ببینم باید چیکار میتونم بکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤
مردا همه نگاه می کنن حالا یا قایمکی یا جلو روت شوهرت خیلی بی حیاست چشاشو در بیار،اگه شوهرم کاری برخلاف میلم بکنه سرش داد می زنم به شوخی چشاتو درمیارم بعد بعد گردنشو چنگ می زنم حالت حمله البته یواش ببینم جدی جدی می خوایم دعوا کنیم وسط دعوا بوسش میکنم وبلند می خندم آخه خیلی دوستت دارم مال خودمی حق نداری دیگه چیزای بد ببینی صد درصد تضمینی دیگه نگاه نمی کنه من با این روش شوهرم که کتک می زنه ودست بزن داره رو خر کردم، گاهی کاری بر خلاف میلم انجام می ده بیشتر سکوت وبغض می کنم ولی خیلی کار بدی کرده باشه ، روش بالایی روش جواب می ده البته سالی یک بار چون بی مزه میشه وشوهرم پر رو میشه
وا، وقتی کوچولویی و الکی گیر میدی، اونم کوچولوئه اونجوری جواب میدع،خانوادشم ک از جفتتون بچه ترن
بخدا نگاه به سنم نکنین خیلی پخته تر هستم، هرچی میگه از حرفاش اطاعت میکنم خاک پای پدرو مادرش میشم اما فایده نداره این همه خدمت میکنم برای خودش و خانوادش هیچ یکیش تو چشم نیس