2777
2789
عنوان

چشم چرونی نامزد😔❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی ناراحت شدم.... وبی برو باشگاه بدنسازی سال دیگه این موقع خوش هیکل ترینی گرچه میدونم درد شوهرت این نیست اون انقد نگاه کرده چشمش عادت داره

خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش

فقط و فقط حساسیت نشون نده تو خودتو دوست داشته باش 

حتی اگه ایرادی تو خودت میبینی، فکر نکن ب خاطر اونه 

مردی بخواد ب این چیزا نگاه کنه میکنه ربطی ب اندام زن نداره

واقعا گفتم اینو برا خودت دغدغه نکن 

بهش فکر نکن الان ۹۹ درصد مردا همینن پس تو حرص نخور

حقیقتا فعلا پشمام ریخته جوابی به ذهنم نمیاد

باسن آخه؟

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤

عزیزم تا دیر نشده این نامزدی رو تمومش کن ، 

چهار روز دیگه که ازدواج کردین بهت خیانت میکنه میگه چون تو  ب*ا*س*ن نداشتی این کارو کردم 

مردا همشون دنبال بهونن 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

مردا همه نگاه می کنن حالا یا قایمکی یا جلو روت شوهرت خیلی بی حیاست چشاشو در بیار،اگه شوهرم کاری برخلاف میلم بکنه سرش داد می زنم به شوخی چشاتو درمیارم بعد بعد گردنشو چنگ می زنم حالت حمله البته یواش ببینم جدی جدی می خوایم دعوا کنیم وسط دعوا بوسش میکنم وبلند می خندم آخه خیلی دوستت دارم مال خودمی حق نداری دیگه چیزای بد ببینی صد درصد تضمینی دیگه نگاه نمی کنه من با این روش شوهرم که کتک می زنه ودست بزن داره رو خر کردم، گاهی کاری بر خلاف میلم انجام می ده بیشتر سکوت وبغض می کنم ولی خیلی کار بدی کرده باشه ، روش بالایی روش جواب می ده البته سالی یک بار چون بی مزه میشه وشوهرم پر رو میشه 

وا، وقتی کوچولویی و الکی گیر میدی، اونم کوچولوئه اونجوری جواب میدع،خانوادشم ک از جفتتون بچه ترن

بخدا نگاه به سنم نکنین خیلی پخته تر هستم، هرچی میگه از حرفاش اطاعت میکنم خاک پای پدرو مادرش میشم اما فایده نداره این همه خدمت میکنم برای خودش و خانوادش هیچ یکیش تو چشم نیس