عزیزن انشالله زود خوب میشی اره میشه مصرفش بکن ولی شیرینی و خوراکی های مغازه ای دشمنتن نباید بخوری
خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲. امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا
اگه اضافه وزن داری شروع بکن ب کم کردن پیاده روی تند روزی یک ساعت غذات هم کم بکن
خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲. امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا
اهان پس شروع کنم ب خوردن ممنونم عزیزم آره خیلی هم اضافه وزن دارم... دکتر گفت باید کم کنی چون چاقی ...
اره عزیزم شروع بکن افرین منم قبل بارداری 25کیلو اضافه داشتم 10کیلو کم کردم باردار شدم البته بهت گفتم چیزای مغازه ای و شیرینی دشمنت نباید لب بزنی بعدش ک باردار شدم ویارم بدجور بود 5کیلو کم کردم شده 15کیلو اگه شانس بیارم تو بارداری زیاد نکنم