2777
2789
عنوان

خانومایی که متفورمین مصرف میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 34 پست
روزی ۱ دونه همراه با ناهار

نه ممکنه تهوع و عارضه نداشته باشی نگران نباش تو بدن هر فردی یک مدلیه من اوایلش اسهال میگرفتم روزی یکبار بعدش بدنم به دارو عادت کرد الان عارضه ای ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریود شدم دیگه نامید شدم ازش☹️

ن عزیزم باید ادامه بدی ببین میخوایی نتیجه بگیری باید ادامه بدی من از برج 3تا حالا دارم میخورم 3ماه باردارم قبلا روزی دوتا بود از روزی باردار شدم کردم روزی یکی اشتباه نکن بیفت دنبال درمانت شیرینی و چیزایی مغازه ای ممنوع اصلاح سبک زندگی شروع بکن روزی یک ساعت پیاده روی شدید تند شروع بکن بیفت دنبال درمان

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
اره عزیزم شروع بکن افرین منم قبل بارداری 25کیلو اضافه داشتم 10کیلو کم کردم باردار شدم البته بهت گفتم ...

مبارک باشه انشالله به سلامتی باشه 

دقیقا منم‌تصمیمم همینه

سر دخترم ۱۸کیلو اضافه کردم تو بارداری پوستم‌ترکید کلا

ولی این سری میخوام رعایت کنم‌نهایتا دیگ ۱۰کیلو بیشتر نشه

از دکترتون میتونین برنامه غذایی بگیرین

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤
نه ممکنه تهوع و عارضه نداشته باشی نگران نباش تو بدن هر فردی یک مدلیه من اوایلش اسهال میگرفتم روزی یک ...

آهان

میگن‌برا لاغری هم‌تاثیر داره

رو اشتهای شما تاثیر داشته؟

مبارک باشه انشالله به سلامتی باشه  دقیقا منم‌تصمیمم همینه سر دخترم ۱۸کیلو اضافه کردم تو باردا ...

ممنونم عزیزم سلامت باشی همچنین نمیدونم والا دکترم ک چیزی نداده دعا بکن منم زیاد اضافه وزن نگیرم دوباره بعد زایمان بخواد بیفتم ب فکر برا لاغری

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
اصلا ب دکتر و دارو اعتقاد ندارم میگم خدا بخاد خودش میده میگن خدا کادوی هیچکسو پیش خودش نگه نمیداره

درسته ولی عزیزم من ۱۵ کیلو لاغر کردم هر چی تلاش کردم نشد آخر متفورمین خوردم باردار شدم خط اول ناباروری متفورمین 

منم مثل تو بی تحرکم  دکتر گفت اگه پیاده روی هم نکردی نیم ساعت چهل دقیقه درجا بزن

اینم ایده خوبیه اتفاقا

چون من بچه کوچیکم دارم سخته ورزش و باشگاه پیاده روی ی کم

آهان میگن‌برا لاغری هم‌تاثیر داره رو اشتهای شما تاثیر داشته؟

نه ولی آره ممکنه لاغر کنه و از اضافه وزن جلوگیری کنه البته اگر رعایت کنی ، نه رو اشتهام تاثیر نداره ولی من الانم که باردارم بازم رعایت میکنم ک همچنان متفورمین میخورم

اصلا ب دکتر و دارو اعتقاد ندارم میگم خدا بخاد خودش میده میگن خدا کادوی هیچکسو پیش خودش نگه نمیداره

اینکه صددرصد 

شما درمانتو انجام بده و بسپارش ب خدا هروقت صلاح بود بهت میده