ن عزیزم باید ادامه بدی ببین میخوایی نتیجه بگیری باید ادامه بدی من از برج 3تا حالا دارم میخورم 3ماه باردارم قبلا روزی دوتا بود از روزی باردار شدم کردم روزی یکی اشتباه نکن بیفت دنبال درمانت شیرینی و چیزایی مغازه ای ممنوع اصلاح سبک زندگی شروع بکن روزی یک ساعت پیاده روی شدید تند شروع بکن بیفت دنبال درمان
خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲. امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا
مبارک باشه انشالله به سلامتی باشه دقیقا منمتصمیمم همینه سر دخترم ۱۸کیلو اضافه کردم تو باردا ...
ممنونم عزیزم سلامت باشی همچنین نمیدونم والا دکترم ک چیزی نداده دعا بکن منم زیاد اضافه وزن نگیرم دوباره بعد زایمان بخواد بیفتم ب فکر برا لاغری
خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲. امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا
آهان میگنبرا لاغری همتاثیر داره رو اشتهای شما تاثیر داشته؟
نه ولی آره ممکنه لاغر کنه و از اضافه وزن جلوگیری کنه البته اگر رعایت کنی ، نه رو اشتهام تاثیر نداره ولی من الانم که باردارم بازم رعایت میکنم ک همچنان متفورمین میخورم