2777
2789
عنوان

برنامتون واسه آخر هفته چیه؟🌱

718 بازدید | 94 پست

من امروز قراره برم به مادربزرگم سر بزنم...جمعه صبح  هم با یه گروهی از دوستام میخوایم بریم کوه و بعدشم بریم جایی ناهار بخوریم..
شما برنامتون چیه؟❤️

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بخابم.

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز یعنی پنجشنبه عصر جشن زایمان دخترم عممه شب هم عروسی فامیل همسرم دعوتیم بایذ بریم مستقیم اونجا

امشبم مادرشوهرم اینا اینجا بودن خوابیدن صبح ک رفتن بعذ از جمو جور کردن و ی جاروبرقی کشیدن باید بادخترم برم حموم و زود شروع کنیم اماده شدن

جمعه هم احتمالا یا خونه مادرشوهریم یا بیرون میریم باهم

اخر هفته هابیشتر بااوناییم

دیشبم ماخونشون بودیم خوابیدم😅

خواب و فکر به مشکلات

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

خواب

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!

قراره با بچه ها جمع شیم ویلای کردان پارتی کنیم بعدشم دور دور اندرزگو میخام

دروغ گفتم از صبح پا میشم حمالی و پوشک جیش و پی پی عوض کردن و بیا نام نام بخور تا شب🤣

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
امروز یعنی پنجشنبه عصر جشن زایمان دخترم عممه شب هم عروسی فامیل همسرم دعوتیم بایذ بریم مستقیم اونجا ...

وااااوو بهتون خوش بگذرههه😍🤍🧿
ماشالا چه اخر هفته ی شلوغی دارین...قشنگ معلومه خیلی پر انرژی هستین🌱

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
وااااوو بهتون خوش بگذرههه😍🤍🧿 ماشالا چه اخر هفته ی شلوغی دارین...قشنگ معلومه خیلی پر انرژی هستین🌱

منو همسرم و دخترم کلا اهل تفریح و گشت و گذاریم

خانواده همسرمم همینطورین برعکس خانواده خودم

این هفته هم توی یک روز این جشنا شد دیگه خیلی شلوغ شد

خواب و فکر به مشکلات

خواب رو که واقعاا پایم😂❤️
اما فکر به مشکلات بد تر خوابتو تبدیل به کابوس میکنه:)...امیدوارم هرچی هستن به بهترین شکل و خیلی زود حل بشن🤍