2777
2789
عنوان

اونایی که فرش دست باف دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 88 پست

نه ابریشمی حشره و... نمیزنه ما داریم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتا والا ماشینی ابریشمی هم گرونه قیمتا اینستام که خیلی عجیبه .فعلا تو مرحله پیدا کردن بافنده و تول ...

بازم ماشيني ابريشمي با دستباف قيمتش قابل مقايسه نيست.من يه جفت سالاري نه متري براي دخترم ميخواستم بخرم يك ميلياردو دويست بود خدا شاهده اولش فكر كردم صدو ده ميليونه 😂😂😂😂و البته كه باز هم از تكنيك عقب نشيني استفاده كردم  

والا ما یه عمر دستباف پشمی داشتیم  حشره بید و این داستا نا نداشت نمیدونم شما چی میگی   

مگر اینکه لوله کنی بزاری کنار  که اونم  لابه لاش نفتالین بزاری هیچیش نمیشه  سالی یه بار هم باز کنی باد بخوره   

من دوتا ۶متری میخوام بخرم .یه جا زده دونه ایی ۵۵ یه جا ۹۵  نمیدونم فرقشون چیه فعلا تو مرحله تح ...

فڪرڪنم جنس پشم یا ڪُرڪ داره یا۶لا یا ۹لا ڪہ قیمتاش فرق داره..۲تافرش گِرد۶مترے داریم گفتن لابہ لاش نفتالین بگذارم بید نزنہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
من ابريشم تبريز و قم دارم توي يك كشور خيلي گرم و مرطوب هم زندگي ميكنم اما هيچ جونوري هيچ وقت نزده. ي ...

ابريشم قم محشره 😍من تبريز دارم فقط ولي فقط براي لذت بصري نمايشگاه فرش ميرم كه ابريشم قم رو نگاه نه !نفس بكشم 😍از طرف من فرشاتون رو با لذت نگاه كنيد 🥰

کی میگه دستباف افت قیمت نداره     مثل اینکه جک تعریف کنی  یه بار بشور  بعد ببین چند ازت برمیدارن    مگر اینکه مثل مادر شوهر هم ۱۵ سال زیر پاشه اصلا نمیشوره که بتونه بفروشه 

فڪرڪنم جنس پشم یا ڪُرڪ داره یا۶لا یا ۹لا ڪہ قیمتاش فرق داره..۲تافرش گِرد۶مترے داریم گفتن لابہ لاش نف ...

گرد برای میز ناهارخوری گرد قشنگ میشع؟گرد بعدا زده نمیشی از مدلش؟؟؟

شربتو رو هر چی بریزی خب سخته که .قرمزم تابلو میشع یعنی؟؟؟

نه رو فرش ماشینی اینا با یه شامپو فرش راحت میتونی از بین ببریش ولی رو ابریشم اصلا نمیشه یکی از آشناهامون داشت کلی خرج کرد لکه هه نرفت مثل چی پشیمون بود ازاینکه ابریشم خریده بود 

هفتمین کاربریمه🤗