2777
2789
عنوان

اونایی که فرش دست باف دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 88 پست
نه رو فرش ماشینی اینا با یه شامپو فرش راحت میتونی از بین ببریش ولی رو ابریشم اصلا نمیشه یکی از آشناه ...

😑😑ای بابا من نمیدونم چیکار کنم پس .اخه اهل انداختن روفرشی نیستم اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرد برای میز ناهارخوری گرد قشنگ میشع؟گرد بعدا زده نمیشی از مدلش؟؟؟

ڪنارگذاشتم براے سرمایہ گذارے ولے خواهر شوهرم استفاده ڪرد یہ مدت توهال خیلے قشنگہ وڪِرِم رنگہ زمینہ ش

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
افت قیمت که قطعا هرچیزی داره.خب نشستنش حس چندشی نداره ؟۱۵ سال

بله داره خیلی هم زیاد  

بعضی فرش های دستباف  یک بار بشوری به زحمت ازت میخرن  مفت برمیدارن اصلا مثل فرشای من که کاشان بود

تجربه من اینه یا دستباف نخر  یا اگر میخری جنس خیلی خوبشو بخر پشم  کرک یا ابریشم  حالا هرچی که میگیری    که حداقل چند سال یه بار دادی شستن  خراب نشه  چون فرش دستباف اگر جنسش خوب نباشه تو شستشو از بین میره  مثل ماشینی نیست که هرسال بشه شستش  

بله داره خیلی هم زیاد   بعضی فرش های دستباف  یک بار بشوری به زحمت ازت میخرن  مفت برم ...

پشم که اگه طلا باشع هم نمیرم دیگع .ابریشمی رو فعلا نظرمه که اونم خیلی نازکه چون متاسفانه عادت رو زمین نشستن زیاد دارم

😑😑ای بابا من نمیدونم چیکار کنم پس .اخه اهل انداختن روفرشی نیستم اصلا

شما فرش  دستباف بگیر جنس کرک  یا کرک ابریشم   نه به نازکی و حساسی ابریشم هست نه به زخامت پشم    طرح پر و شلوغ هم انتخاب کن که زود کثیفی رو نشون نده    اما کلا فرش های پشم و کرک دوده و خاک به خودشون نمیگیرن زود کثیف نمیشن  مگر اینکه لک غذا و خوراکی  یا پای سیاه و کثیف روش گذاشته بشه

برا سرمایه گذاری ایا طلا بهتر نیس؟یعنی فرش سوددهی داره؟

هردوخوبہ..طلاے دست دوم هم براے سرمایہ گذارے گرفتم..یڪ جفت فرش نایین خریدیم ۷۰ بعدازچندماه حدود۹۰شده

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم