2777
2789
عنوان

اونایی که فرش دست باف دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 88 پست
خودتون به زمينه لاكي و قرمز علاقه داريد؟اگر زمينه كرم و صورتي بپسنديد فرش علياي تبريز و خطيبي تبريز ...

قرمز دوس دارم .دیگه از فرشا رنگ روشن زده شدم .قرمز گرمتره بنظرم .کثیفم نمیشه 

زيباست من با وجود اينكه فرش بازم 😅اينو نديده بودم مرسي ازتون 💚

پس قشنگه ؟ ازین که  دوروس خوشم اومده چون هر مدت میشه یه مدل فرش جدید داشت .اما خب نازکم هست .میترسم جمع بشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد تميزي موافقم باهاتون ،البته من عاشق فرشاي زمينه روشنم ولي مادرم لاكي دوست دارن 

ببین منم قبلا روشن دوست داشتم بنظرم قرمز زشت بود ولی از وقتی میبینم همه خونه ها خاکستری و روشنه جذب قرمز شدم وگرنه خب ابریشم رنگی هم هست 

من فرشام دستبافته ۳ساله نشستم کی گفته حشره میزنه تازه یه جفت قالیچه هم دارم لول شده اصلا هیچیش نشد ...

خب مال من پشمی بود یه موجدات عجیب سیاه نازکی داشت داخلش و فرشو میخوردن 

فرشا شما جنسش چیه 

خب مال من پشمی بود یه موجدات عجیب سیاه نازکی داشت داخلش و فرشو میخوردن  فرشا شما جنسش چیه  ...

دستبافت دو جور هست پشمی و کُرکی(بجز ابریشم) واسه من فک کنم کرکه چون زبر نیست

پزشک عمومی

دستبافت دو جور هست پشمی و کُرکی(بجز ابریشم) واسه من فک کنم کرکه چون زبر نیست

اونا ابریشم نبود پشم بود که خب من چون رفت و امد نداشتم و هوا نخورده بود اونجور شده بود مثل اینکه 

باید برم تحقیقات گسترده کنم چون من همه چیزا باید صاف و مرتب باشع کج باشه عصبی میشم

فكر خوبيه پيشاپيش مبارك باشه.به نظرم اول ببينيد بافت كجاست ؟بعد خيلي بهتر ميتونيد تحقيق كنيد.منم يه مدته دوست دارم فرشامو (البته بجز ابريشمام)عوض كنم هي ميرم قيمتا رو ميبينم هي عقب نشيني ميكنم 😅

فكر خوبيه پيشاپيش مبارك باشه.به نظرم اول ببينيد بافت كجاست ؟بعد خيلي بهتر ميتونيد تحقيق كنيد.منم يه ...

قیمتا والا ماشینی ابریشمی هم گرونه قیمتا اینستام که خیلی عجیبه .فعلا تو مرحله پیدا کردن بافنده و تولیدی هستم 

قبلا تابلو فرش دادم ببافن برام خیلی قیمتش بصرفه دراومده

اره احتمالا چقدر میخای هزینه کنی واسه فرش؟

من دوتا ۶متری میخوام بخرم .یه جا زده دونه ایی ۵۵ یه جا ۹۵ 

نمیدونم فرقشون چیه فعلا تو مرحله تحقیقات گیر کردم .خونمونم فعلا بی فرشه