2777
2789
عنوان

متاهلا لطفا جواب بدین اونایی که با شوهرتون هم قدین

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 32 پست
۲۱ سالمه  آخه شرایطش اوکیه از همه نظر  نمیدونم واقن

نظرخودت چیه؟ب نظرم این معیارا سلیقه ایه

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ما هم قدیم ولی خداروشکر زندگیمون خیلی خوبه منم مرد قد بلند دوس دارم ولی ن ب اندازه ای که اذیت بشم و فلان یه وقتایی شوهرم میگهداگه یکم کوتاه تر بودی یا بلند تر بودم و فلان ولی اونم در حد سالی یه بار میگه.. زندگیمون عالیه با هم دوستیم 

اللهم عجل الولیک الفرج خدایاشکرت
من با همسرم هم قدم. ب نظرم تو دنیا از همسرم جذاب تر و جنتلمن تر و خوشتیپ تر وجود نداره. کیفیت رابطه ...

حس میکنم وقتی ایستاده بخواد پیشونی آدم بوس کنه 

یا تو بخوای بری تو بغلش اون جوری ک باید نمیش🥲

اونایی ک اختلاف قد دارن ی جوری میرن تو بغل شوهرشون وقتی هم قد باشی مگ میش؟!

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
۲۱ سالمه  آخه شرایطش اوکیه از همه نظر  نمیدونم واقن

خیلی سنت کمه خیلی. اگه عاشقش بودی دیگه قد واست سوال نمیشد. من بودم جواب منفی میدادم. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
نظرخودت چیه؟ب نظرم این معیارا سلیقه ایه

ب شدت جذب پسرای قدبلند تر از خودم میشم 

اصن معیار اول زیبایی از نظرم همین بود

قدبلند قیافه متوسط رو ترجیح میدادم 

نمیدونم🤧

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
حس میکنم وقتی ایستاده بخواد پیشونی آدم بوس کنه  یا تو بخوای بری تو بغلش اون جوری ک باید نمیش🥲 ...

راستش من ده سال ازدواج کردم هیچوقت این مشکلاتی ک میگی نداشتم. ولی اگر انقد برات مهم شاید بعد اذیت بشی و دلسرد بشی. تو زندگی خیلی مسائل مهم تر ک سال یبار هم ب قد فکر نکنی. . .

اولا اینکه قد آقاهه چنده؟ مثلا زیر ۱۸۰ باشه باید بیشتر فکر کنی. اما بالای ۱۸۵،هم قد بودنتون مشکلی ...

۱۷۵ تاییم هردو 

خیلی سنت کمه خیلی. اگه عاشقش بودی دیگه قد واست سوال نمیشد. من بودم جواب منفی میدادم. 

ازدواج سنتیه 

۱۷۵ تاییم هردو

فکر کنم باید با یه خانم زیر ۱۷۰ ازدواج کنه.

البته تصمیم نهایی که خودت میگیری.

کاملا بسنج.

اگه معیارهاتو بزاری روی ترازو،کفه ی قدبلندی سنگین تره یا مثلا شغل؟یا تحصیلات و...؟؟

با خودت خوب فکر کن،امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری

فکر کنم باید با یه خانم زیر ۱۷۰ ازدواج کنه. البته تصمیم نهایی که خودت میگیری. کاملا بسنج. اگه معی ...

خودش میگف اتفاقا زن قد بلند دوس دار و مشکلی باهم قد بودن مون نداره 😐

ممنونم عزیزم🩵