2777
2789
عنوان

تورو خدا یه خواهری کنید کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 20 پست
دوسش دارم فقط ی خورده توقع داره بابام همه کاری برام بکنه چون میدونه بابام وضعش خوبه منم که با بابام ...

پس برو الان خواستگارکم گیر میاد به قول حسن ریوندی این بره معلوم‌نیس بعدی کی بیاد خواستگار اومد نزارین بره😄

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست چله یاسین ؟دارم دق میکنم فقط

هر شب سوره یاسین بخون، 

پشت سر هم 

تا چهل شب 

ان شاالله حاجت میگیری 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
اره درسته میدونم اما میترسم از لینکه اون دسش خالیه بابامم کمک نکنه یهو دیوونه بشم وگرنه از خدامه این ...

خب شوهرت باید خودش رو پای خودش وایسه ترس چی داری خونه داره ماشین داره یه لقمه نونم درمیاد نگران نباش عزیزم ..به هرحال امیدوارم خوشبخت بشی

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
احسنت موافقم کم کم به همه چی میشه رسید وقتی با تلاش به خواسته هات برسی شیرین هم هست 

ممنونم‌ عزیزم انشالله خدا برا همه بسازه