2777
2789
عنوان

به نظرتون درد زایمانه؟

143 بازدید | 15 پست

بچه ها از صب ک بیدار شدم حس فشار دارم و لگنم خیلی درد میکنه

زیر دلمم یهو یه درد زیادی میگیره باز ول میکنه

باز تا یه ساعت نیم ساعت دیگه خبری نیس ازش

دیروزم ترشحات چسبونکی دیدم که فک کنم مال امادگی زایمانه حالا به نظرتون اینا همون انقباضات و ایناس یا نه هنوز؟اگه مال زایمانه چیکار کنم‌زودتر زیاد شه دهانه رحمم باز بشه و زود زایمان کنم از تاریخم ۴روز گذشته

جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها  

پیاده روی کن 

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره گلم درد زایمانه، تو خونه راه برو تا زایمانت راحت باشه.فاصله دردات به یه ربع رسید برو بیمارستان

انشالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیزم خطرناک نیس گذشته از تاریخت؟؟!!! پیاده روی نکردی؟ من ماه اخر مداوم پیاده روی بودم ب 38هفته و سه روز زایمان کردم پیاده روی خیلی تاثیر داره 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
اینا علائم زایمانه..هر موقع خون ابه و ترشح خونی دیدی دوسه ساعت بعدش زایمان شروع میشه

دوبار زایمان کردم سر هیچ کدوم ندیدم واسه همه مثل هم نیست

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
عزیزم خطرناک نیس گذشته از تاریخت؟؟!!! پیاده روی نکردی؟ من ماه اخر مداوم پیاده روی بودم ب 38هفته و سه ...

زیر نظر دکترم

گفت تا ۴۲ هفته هم مشکلی نداره منم از اول ماه ۹ کلییی پیاده روی کردم و ورزش ولی خب حالا یه ذره علایم دارم

دوبار زایمان کردم سر هیچ کدوم ندیدم واسه همه مثل هم نیست

خیلی خوبه واقعا من سر پسرم ماه اخر ک نزدیک زایمانم بود باورت نمیشه ولی اندازه یه کف دست ترشحات خونی و لخته کنده میشد اصلا وحشتناک خیلی ترسیده بودم حس میکردم یه تیک از بچم کنده شده 😂😂😂😂

آره گلم درد زایمانه، تو خونه راه برو تا زایمانت راحت باشه.فاصله دردات به یه ربع رسید برو بیمارستان ...

من‌خونم‌حدودا ۳۰‌یا ۴۰ کیلومتر تا شهر فاصله داره و باز از شهر تا بیمارستان حدودا نیم ساعت زمان میبره استرس دارم کی برم‌

شوهرمم تا عصر سرکاره 

آره گلم درد زایمانه، تو خونه راه برو تا زایمانت راحت باشه.فاصله دردات به یه ربع رسید برو بیمارستان ...

البته میتونه زود خودشو برسونه ولی بازم استرس دارم

زیر نظر دکترم گفت تا ۴۲ هفته هم مشکلی نداره منم از اول ماه ۹ کلییی پیاده روی کردم و ورزش ولی خب حال ...

عیب نداره پیاده روی کن ک زایمانت راحت تر بشه هرچی ک میتونی پیاذهروی کن رابطه داشته باش تا دردات یه ربع ی ربع نشد نرو بیمارستان ک هی اذیتت کنن با معاینه من خودم دردام هفته دقیقه شده بود ک رفتم پنج سانت. دهانه رحمم باز بود سه ساعت بعدش زایمان کردم تا اونجا هم ک نمیزارن بشینی همون  زایشگاه هم میگن راه برو تا ده سانت باز بشی بعد زایمان