2777
2789

من اولین بار بود ناخن کاشتم ولی ناخنکار فهمید من بی تجربه هستم یه کاش کثیف با یه سوهان کشی نامرتب و افتضاح انجام داد دوتا از ناخنام ریشه ش زخمی شد یعالمه خون اومد ناخنام کلفته هر کدوم یه شکله مرتب نیست صاف سوهان کشی نشده دستم زشت شده حالم داره بهم میخوره خیلی ناراحتم ناخن برای عروسیمه😔 اخلاقشم خیلی بد بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنید با خودتون این کارو یه سوهان بکشید لاک قشنگ بزنید چرا چی شد که طلهر ما خانوما تا این حد مهم شد& ...

من امسال دوبار رفتم ژلیش و لمینت کردم ولی دیگه نرفتم هم نمیخوام پول بدم و هم زود ناخن رشد میکنه و باید یک ماه صبر کنم و یه حالت زشتی میگیره

نکنید با خودتون این کارو یه سوهان بکشید لاک قشنگ بزنید چرا چی شد که ظاهرما خانوما تا این حد مهم شد&n ...

چی شد اینقدر ی سری از مردا هیزن که باید هر کاری کنی تا چشمشون به دیگری نیفته😄

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

من خودم ناخنکارم خیلی وقتا ک خون میاد ربطی ب ناخن کار نداره پوست خودتون حساسه

وقتی ناخنکار بخاطر بی دقتی در کار با سوهان پوستو زخم میکنه من از طرف پوستم که اومده جلو دستش از ناخنکار معذرت میخوام پوست بی تربیت نفهم😐

میشه عکس ناحونتو بدی؟

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
وقتی ناخنکار بخاطر بی دقتی در کار با سوهان پوستو زخم میکنه من از طرف پوستم که اومده جلو دستش از ناخن ...

ننم رفتم یه دفعه چنان کلفت زد ک نگم برات 

فقط ژلیش ساده بزن تمام  کاشت هیلی زشته

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

وقتی ناخنکار بخاطر بی دقتی در کار با سوهان پوستو زخم میکنه من از طرف پوستم که اومده جلو دستش از ناخن ...

عزیزم نگفتم همه

گفتم همیشه تقصیر ناخنکار نیست بعضیا پوستشون حساسه موقع مانیکور هرچی احتیاط کنی خون میاد باز

💛من میتونم💚باید بتونم🤍
من امسال دوبار رفتم ژلیش و لمینت کردم ولی دیگه نرفتم هم نمیخوام پول بدم و هم زود ناخن رشد میکنه و با ...

منم مخالف کارایی هستم که داعم باید پول بدی یه وقت مو رنگ میکنی کراتین میکنی خیلی هم خوبه ولی اخه مژه ناخن چیه!! من پولدارم بودم انجام نمیدادم حالا خیلیا هستن وضع مالی ضعیییییف ولی ترمیمشون عقب نمیفته!!!

به جا این کارا پول بدن ویتامین بخرن مصرف کنن ناخونا سفت و بلند بشه به جاش محلول های خوبه تقویت مژه استفاده کنن رسیدگی به خود اهمیت دادن به خودت ایناست نه کارایی که خانوم های ما انجام میدن 

حتی لوازم ارایشش هم باور کنید من پول داشته باشم مارک خوب میخرم آسیب نزنه پولم کم باشه کلا نمیخرم 

یه عکس بده من خودم ناخن کارم

عزیزم یع سوال شما الان کار می‌کنی؟؟؟من مژه یاد گرفتم خیلی الان مشکل دارم میترسم برم کار کنم از طرفی نمیدونم کجا برم میترسم رو جشم غریبه انجام بدم بد شد شاکی شه  کلا تجربه ندارم دانشجو هم هستم بیشتر وقتم تو کلاس میزه نمیدونم چیکار کنم میشع راهنمایی کنی

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور