2777
2789

سلام روزگار بخیر.🌹  

من یه جوریایی یکم بخاطر گفتن رتبه و رشته قبولی‌ایم مشخص شده که کی‌ام،هر چند تاپیک خاصی ندارم😄 اما دوست داشتم ،،،

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

اما دوست داشتم تجربیات هر چند اندک اما چیزی که خودم به دست آوردم رو باهاتون به اشتراک بزارم منتها یه نکته ای رو بگم، 

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

من قصد بحث و حرف تو خرف آوردن ندارم پس لطفا اگه با بخشی از صحبت من مخالفتی داشتید لطفا فقط نظرتونو بدید نیازی به هِیتدادن نیست😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه؛ تاکید میکنم،«تجربیات منه» قرار نیست من کسی رو قانع کنم مثل من رفتار کنه،پس اگه خواستید جبهه بگیرید، من ازتونخداخافظی میکنم رویه صحبتم با این طیف نیست.🧡🍑

💢از قبل تایپ کردم.🌹

💢لطفا از کنکور سوالی نکنید باور کنید امسال باز تغییر دادن قوانین رو از قبولی های فرهنگیان اطلاع ندارم.🤕

💢لطفا شما هم تجربیاتتون رو بگید،استفاده بکنیم،خیر ببینید🙂🥰❤️‍🔥

کارایی که توی بازه‌ی۱۳-۱۸ سالگی انجام دادم(هنوز انجام میدم) و شدیدا بهش یقین پیدا کردم

روی نحوه معاشرتتون کار کنید من کلا بیان خوبی داشتم و خیلی از این جهت تو هر جمعی من و تحویل میگرفتن و خودمم واقعا اطلاعاتمرو بالا بردم که گزاف گویی نکنم

استعداد و علاقه‌تون رو پیدا کنید ناامید نشید وارد روابط عاطفی نشید به هیچ عنوانمن شدیدا شدیدا(میلیاردها بار) خداروشکر میکنماصلا تو این فازا نبودم و اصلا وارد هیچ رابطه عاطفی نشدم

بچه ها من خیلی تایپ کردم ولی نمیتونم همشو بجا بزارم هی اخطار میده چرا؟!😕

خب تجربیاتت به درد من نمیخوره 

من راه تورو رفتم 

افرین همیشه همینطوری باش 

کتاب خیلی بخون 

کتااب خوب .دوست ،دوست خیلی مهم سرنوشتت میسازه 

برم من 

موفق باشی عزیزم

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد