چرا باید بچه من زود به دنیا بیاد چرا باید مشکل قلب داشته باشه چرا ماشین مارو باید دزد ببره چرااخه منکه آزارم به مورچه نرسیده چراباید تواین همه بدبختی صاحبخانه منو بایک نوزاد بیرون کنه چراخونه کوچیم افتاده باامتحانام که یکسال عقب میفتم خیلی دوست دارم یکی جواب اینارو بگه واقعا دلم از زمین و زمان گرفته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا بچه من دیرحرف زد چرا بچه من تمرکز نداره چرا بچه من باید دارو بخوره چرا تو هفت سالگی هنوز نیاز ب گفتار درمانی داره ،ولی تهش خدایا بازم شکرت ک بدتر نیست
من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم