2777
2789
عنوان

بچه ها مادرشوهرم منو دق داده

739 بازدید | 61 پست

کلا مادرشوهرپدرشوهرم خیلی دخالتگر وحسودن

شوهرمم دهن بینه 

درکل خانواده نرمالی نیستن

مادرشوهرم یه زنیه ک مدام حرف درمیاره

من فقط یک مهمونی ظرف نشستم

ب مامانم زنک زده دخترت همیشه ظرف شسته ولی اونشب نشسته

دخترت  موقع کرونا لباسامو نشسته

یه باربراش غذابردم یکبارم ابمیوه چندبارم زنگ زدم

مادربزرگ شوهرم عفونت ادرارداشت 2بارزنک زدم حالشو پرسیدم

مادرشوهرم ب مامانم گفته برای مادرم دخترت فقط دوبارزنگ زذه

میخام زنگ بزنم بهش جوابای دندون شکن بهم بگین

زن بی منطقیع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم توقع داشته روز وشب بالای سرشون باشی !!!

عجب 

بگو مادرجان توانایی من درهمین حده وبی احترامی از من سر نزده اگر قصدم بی احترامی باشه که اصلا سراغی نمیگیرم ...هرکسی مسائل خاص زندگی خودش داره واین حرکتون درست نیست ب مادرم زنگ زدی ...بیا توروی خودم حرفاتو بزن ن پشت سر چون اینجور فقط نفاق و....میشه ...وسوتفاهمات بیشتر ...

همین ب ذهنم رسید 😐

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
😂😂😂😂

قشنگ پرو پرو هم میگه فقط دوبار زنگ زده😂

فک کنم روزی که ننش بمیره زنگ میزنه مادرش میگه ناراحتم چرا دخترت از غم مرگ مادرم خودشو ننداخت تو قبر؟

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده ️🖼