2777
2789
عنوان

پسرم جن دیده🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ممکنه راستکی چیزی دیده باشه؟

نمیدونم ولی پسر منم گاهی میگه مامان بگو این بره

یا با نگاهش ی چی دنبال میکنه میگه مامان میترسم بگو بره خونشون 

بهتره فکر کنی دوستای خیالی شون هستن و بهش فکر نکنی

حتما از تلوزیون چیزی دیده یاد گرفته نترس بچه ها انقدر باهوشن توله ها همه چی میدونن

اخه مشکل اینحاست اصلاااا تلوزیون نگاه نمیکنه به هیچ‌وجه

یا سرگرم تسباب بازیاشه یا موبایل

داداش من یبار حدود ۱۲ سال اینا داشته با مامانم تو بیابون بودن مامانم میگه یهو دیدم یکی پشت سرم محکم پرت شده نگاه کردم دیدم داداشمه نمیتونه تکون بخوره چشاش زده بوده بیرون بسم الله گفتم پریده تو بغلم گریه میکرده 

بعدا ازش پرسیده گفته دونفر دیدم خانم بودن موهای کوتاه تا میخواستم بگم اینا کین پسرتم کردن گلوم فشار دادن😐

نذر آموزشی اولین تایپیکم هست سوال دارید همونجا جواب میدم .برای شادی روح امواتم پدر عزیزم صلوات بفرستیدلطفا. و با انرژی قشنگتون دعا کنید موفق باشم تو رشته خودم ❤