2777
2789
عنوان

چرا من اینجوری ام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

68 بازدید | 11 پست

کلی کتاب میخونم و همش به این فکر میکنم که به مطالبی که خوندم عمل کنم ولی زمانی که باید عمل کنم همه چی یادم میره مثلا کلی کتاب و مطلب در مورد کنترل خشم خوندم ولی باز وقتی عصبانی میشم تمام چیزایی که خونده بودم انگار یادم رفته باشه نمیتونم عصبانیتمو کنترل کنم یا مثلا کلی مطلب خوندم که تو زندگی روزمره چطور بهتر تصمیم گیری کنم ولی باز وقتش که میرسه انگار نه انگار که چیزی یاد گرفتم.

خیلی کلافه م چجوری مهارت های زندگی رو یاد بگیرم که بتونم عملی کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کتاب صوتی گوش میدم و اون خیلی بهم کمک کرده چون صداهاش توی گوشمه

مخصوصا من اکثر موارد روانشناسی دکتر هلاکویی رو گوش دادم اون خیلی بهم کمک کرد، حرفاش همیشه توی ذهنم میچرخه و خیلی باعث رشدم شده

برای افسردگی، خشم، اعتماد به نفس اینارو همه رو گفته

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

سلام.وقتی که توی شرایط غیر عادی هستی باید چند ثانیه صبر کنی چند تا نفس عمیق بکشی و سپس با خونسردی شرایط رو تحلیل کنی توی ذهنت و شروع به گفتگوی نرمال کنی.همه این شرایطی رو که گفتم باید کمتر از سی ثانیه انجامش بدی و به مرور زمان تایمش رو باید کمتر کنی.چون فرض کن یه تصادفی کردی و شما راننده بودی و مقصر،فردی که خسارت دیده عصبانیه بنابراین سی ثانیه برای شما صبر نمیکنه و ممکنه خشمگین تر بشه،باید کمتر از پنج ثانیه ذهنتو جمع کنی خشم رو کنترل کنی و سپس خونسرد باهاش صحبت میکنی.تشکر که وقت گذاشتین.

بزار پول برات کار کنه نه تو برای پول.

ببین عزیزم عصبانیت با خشم فرق داره، خشم یه مرحله قبل از عصبانیته و به چند طریق میشه خشم رو بروز داد

یکیش اینه که مودبانه خشم رو بگی، مثلا تو فروشگاه بقیه پولتو فروشنده نداده میگی انگار یه اشتباهی شده و جنس من اشتباه حساب کردید

یکی هم تبدیل خشم به عصبانیته که خب مشخصه ادم جوش میاره و فش میده و اینا

یکی هم فرو خوردن خشمه که بدتر از همشه چون به مرور زمان اینا درون ادم جمع میشه یامنفجر میشه یا تبدیل به بیماری میشه

یکی هم کنترل کردن خشمه که مهم تر از همه ست و ادم باید به مرور متوجه بشه که زندگی سخته، دنیا پر از درد و رنجه و بااین موضوع کنار بیاد، و توقعش رو خیلی از ادم ها بیاره پایین اینجوری تعداد دفعات خشمگین شدن ادم خیلی کم میشه....

این کتابا رو از کجا دانلود می کنین؟

دوتا کانال داخل تلگرام هست براتون لینکش رو میزارم

داخل ذهن سفید سرچ کن سمینارهای دکتر فرهنگ هلاکویی لیست همه ی سمینارهاش رو میاره و هرکدوم رو خواستی گوش کن 

https://t.me/zehnsefid

https://t.me/Farhang_holakoue

از اپلیکشن چکیدا هم کتاب گوش میکنم البته اشتراک ماهیانه داره و ۵۰ تومنه، خوبیش اینه کتاب ها رو خلاصه کرده، مثلا کتاب ریزعادت هابه من خیلی کمک کرد، احتمالا جاهای دیگه م هست