الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم وظیفه پدر مادر نیس نه جهاز نه سیسمونی ولی خوب متاسفانه رسم رسوم کرده اینو وظیفه به نظرم با کسی ازدواج کن که خودش وسایل درشت بخره و ریز ها رو خودت کار کن بخر
کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت 😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
شما هر چی بگی وظیفه پدر و مادر نیست ولی هست... تو عرف همینه خانواده دختر باید جهاز بدن ...
من خانوادم کل جهازم دادن ولی دیدم خواهر شوهرم با اینکه شوهرش خونه ماشین داشت یه تکه نداد دختره همه رو پسر خرید زنذگیش از منی که بابام کل جهاز و سیسمونی بیشتر از حد معمول خرید و کمک خرج خونه مون بود ....خیلی بهتر خوشبخت تزن
کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت 😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
جهازم با منته خودشم بهم گفته خونه بگیرین بعد اون خونه ایی ک قراره پدرشوهرت بده دوره جشن عقدم ...
آخه اینا قراره مثل مهمون بیان تو مجلس من و برن ... بعد اینکه واسم تعیین تکلیف هم بکنند که مثلا مراسم عقد میخوای بگیری باید فلان شام بدی و باید فلان جا بگیری دیگه خیلی زوره
من خانوادم کل جهازم دادن ولی دیدم خواهر شوهرم با اینکه شوهرش خونه ماشین داشت یه تکه نداد دختره همه ر ...
حالا اون شانس آورده
ولی الان پسرا همینطوری هم نمیتونن ازدواج کنن کلی دختر هست بخوان برم باهاش ازدواج کنن چرا باید برن سراغ دختری که قرار نیست یک ریال کمک کنه و هیچی نخره؟خودتو بذار جای یک پسر متوجه میشی من چی میگم ...