2777
2789
عنوان

مادر و پدرم نقشی تو زندگیم ندارند

613 بازدید | 62 پست

نه بهم جهیزیه میدن نه واسم مجلس میگیرن 

هیچ ارثی هم ندارن بهم بدن 

واقعا هیچ کمکی نمی کنن از هییییچ نظر نه مادی و نه معنوی 

همه چیز به عهده خودم هست 

حالا با این شرایطم یکی هم پیدا شده میخواد باهم ازدواج کنه اینا نمیذارن و سنگ اندازی می کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از طرف خوشت میاد و مطمئنه جنگ واسش

اعصابم خورده دلم شکسته 

چرا باید این همه مخارج و مشکلات زندگی رو دوشم باشه 

چرا نباید مثل دخترای دیگه راحت و بی دغدغه نباشم

اعصابم خورده دلم شکسته  چرا باید این همه مخارج و مشکلات زندگی رو دوشم باشه  چرا نباید مث ...

بخدا منم راحت و بی دغدغه نیستم ینی هیچ کسی نیس

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

عزیزم وظیفه پدر مادر نیس نه جهاز نه سیسمونی ولی خوب متاسفانه رسم رسوم کرده اینو وظیفه به نظرم با کسی ازدواج کن که خودش وسایل درشت بخره و ریز ها رو خودت کار کن بخر 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
عزیزم وظیفه پدر مادر نیس نه جهاز نه سیسمونی ولی خوب متاسفانه رسم رسوم کرده اینو وظیفه به نظرم با کسی ...

شما هر چی بگی وظیفه پدر و مادر نیست ولی هست... تو عرف همینه 

خانواده دختر باید جهاز بدن 

خانواده پسر نهایت هفت تکه 

بقیه دخترا پول تو جیبی دارن بهشون جهاز میدن براشون یه مراسم حداقل عقد میگیرن  من چی ...

جهازم با منته خودشم بهم گفته خونه بگیرین بعد اون خونه ایی ک قراره پدرشوهرت بده دوره 

جشن عقدم ب زور طایفه همسرم شد 

همیشه از دماغم در میاره خوشیامو

پس تنها نیستی

آخه این وظایف خیلی سنگینه  من واقعا ناراحتم که کوچکترین حمایتی نشدم و نمیشم

پشتت ب خدا و خودت گرم باشه 

ت رو ت قبر مامانت نمیزارن ک 

شما هر چی بگی وظیفه پدر و مادر نیست ولی هست... تو عرف همینه  خانواده دختر باید جهاز بدن  ...

من خانوادم کل جهازم دادن ولی دیدم خواهر شوهرم با اینکه شوهرش خونه ماشین داشت یه تکه نداد دختره همه رو پسر خرید زنذگیش از منی که بابام کل جهاز و سیسمونی بیشتر از حد معمول خرید و کمک خرج خونه مون بود ....خیلی بهتر  خوشبخت تزن

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
جهازم با منته خودشم بهم گفته خونه بگیرین بعد اون خونه ایی ک قراره پدرشوهرت بده دوره  جشن عقدم ...

آخه اینا قراره مثل مهمون بیان تو مجلس من و برن ... بعد اینکه واسم تعیین تکلیف هم بکنند که مثلا مراسم عقد میخوای بگیری باید فلان شام بدی و باید فلان جا بگیری دیگه خیلی زوره 

من خانوادم کل جهازم دادن ولی دیدم خواهر شوهرم با اینکه شوهرش خونه ماشین داشت یه تکه نداد دختره همه ر ...

حالا اون شانس آورده 

ولی الان پسرا همینطوری هم نمیتونن ازدواج کنن کلی دختر هست بخوان برم باهاش ازدواج کنن چرا باید برن سراغ دختری که قرار نیست یک ریال کمک کنه و هیچی نخره؟خودتو بذار جای یک پسر متوجه میشی من چی میگم ...

اینا رو در مورد شرایط خودم نگفتم