2777
2789
عنوان

مادر و پدرم نقشی تو زندگیم ندارند

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 62 پست
باشه مشکلی نیست ولی دیگه حداقل دخالت نکنن  من سی سالمه شاغلم خودم ماشین دارم و کاملا مستقل&nbs ...

به حرف بقیه توجه نکن خودت تصمیم بگیر 

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
اسی جان همه حرفا تو میفهمم مطمئنم همه اینکارایی که امروز از پدر و مادرت انتظار داری برا بچه هات مو ب ...

آفرین دقیقادرسته من از کسی انتظاری ندارم اما در عوضش برای کسی هم کاری انجام نمیدم و خودمو در الویت قرار میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازنظر اینطور پدرومادرها یعنی بچه تا اخرین لحظه بشینه پاب پای اینا پیربشه بعد بگن عرضه داشتی ب موقع ازدواج میکردی.خانواده منم مث خانواده تو.چندین سال ازدواج کردم و همچنان که پاشون اززندگیم قطع کردم دخالتاشون هس.متنفرم ازینجور ادما.ازمن میشنوی تصمیمت باجدیت بگیرو بسم الله ازدواج کن خدا هم کمکت میکنه.نسوزبپاشون

ازنظر اینطور پدرومادرها یعنی بچه تا اخرین لحظه بشینه پاب پای اینا پیربشه بعد بگن عرضه داشتی ب ...

وای آفرین درست گفتی 

اینا تنهاااا کاری که برای من کردن این بود که شهریه دانشگاه دادن اونم خیلی کم بود شهریه ی من ...و فکر می کنن چون منو زاییدن و یه شهریه هم دادن دیگه باید کل مخارج به عهده خودم باشه و چون بهم شهریه دادن باید تا ابد از درآمدم بهشون بدم 

انکار که رو‌ درس من سرمایه گذاری کردن و توقع دارن حالا بهشون پس بدم 

آفرین دقیقادرسته من از کسی انتظاری ندارم اما در عوضش برای کسی هم کاری انجام نمیدم و خودمو در ا ...

منم تصمیم گرفتم دیگه کاری نکنم تا حالا خیلی بهشون پول دادم و هیچ وقت پس ندادن

منم شاغلم ولی دارم به زووووور و به بدبختی پول در میارم و دقیقا این دلیل نمیشه که اونا هیچ‌کار نکنن&n ...

به خواستگارت بگو جهاز  درحدتوانم میارم وبقیش دوتایی تهیه میکنیم.خانواده منم خیلی چیزهرو نداد بهم.ولی کم کم باهمسرم خریدیم.دوتیکه از وسایل ضروریم رو امسال قسطی خریدم و اینطور ....اگه دوست داره و توهم همینطور ب حرف وقانون هیچکس گوش نده.

به خواستگارت بگو جهاز  درحدتوانم میارم وبقیش دوتایی تهیه میکنیم.خانواده منم خیلی چیزهرو نداد به ...

اون هیچ مشکلی نداره خودش همه چیز داره ولی من نمیخوام اینطوری ازدواج کنم من حرفم این هست از شرایطم ناراحتم

وای آفرین درست گفتی  اینا تنهاااا کاری که برای من کردن این بود که شهریه دانشگاه دادن اونم خیلی ...

این حرفت منو یاد پدرم  انداخت😕مارومیفرستاد دانشگاه ک فردا ک یه کاره شدیم پولش پس بدیم و مدام هم سرکوفت پولاش بمون میزد که من بخاطر شماها کلی پول هزینه کردم.اخرشم رید تو زندگیم.الانم دوسال کلا ندیدمش و باهاش همکلام نشدم

این حرفت منو یاد پدرم  انداخت😕مارومیفرستاد دانشگاه ک فردا ک یه کاره شدیم پولش پس بدیم و مدام ه ...

متاسفانه پدر بزرگ و مادر بزرگم به مامانم یاد میدن ... حتی بهش یاد میدن از همسرت جدا شو و بچه هات مجبور کن برات خونه بگیرن🤯 به من میگن به مامانت ماهانه حقوق بده 

خدایا من به چه زبانی بگم من حتی خرج خودم به زور در میارم

اون هیچ مشکلی نداره خودش همه چیز داره ولی من نمیخوام اینطوری ازدواج کنم من حرفم این هست از شرایطم نا ...

ازمن میشنوی کمتر زخم خانوادت بزن بجونت.اونا اگه قراربودبهت جهاز بدن میدادن.یا قراربود جشن بگیرن میگرفتن.نگی بی رحمانه حرف میزنما.اصلن.دیدم.توالان داری باکسی حرف میزنی که نه جشن عقد گرفتن براش.و نه عروسی.هیچی.هیچی.ومن الان بایه پسر و همسرم توشهرغریب دورازخانواده مشغول زندگیمم و اونارو توحسرت خودم گذاشتم.حیلی بهم بدکردن.بیش ازحدتصورت.

خب نمیذارن 

از من می شنوی با سیاست مسئله رو حل کن

از خواستگارت پیش اونا حرفی نزن بعدنم که ازدواج کردی از اختلاف نظرتان نگو حساس میشن یه حرفی میزنن اوضاع رو خراب میکنن

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
ازمن میشنوی کمتر زخم خانوادت بزن بجونت.اونا اگه قراربودبهت جهاز بدن میدادن.یا قراربود جشن بگیرن میگر ...

مشکل همین هست که نامزد من یه خونه داره با شهر پنج دقیقه فاصله س و خانواده ام نمیذارن برم اونجا باهاش زندگی کنم نامزدم پول ندارن بخواد اجاره کنه 

از من می شنوی با سیاست مسئله رو حل کن از خواستگارت پیش اونا حرفی نزن بعدنم که ازدواج کردی از اختلاف ...

دقیقا من امروز متوجه شدم که خیلی بی سیاست هستم من نباید اگر بین ما حرف یا دعوایی هست جلوی خانواده ام بگم 

چون ما آشتی می کنیم اما اونا یادشون می مونه 

متاسفانه دیر به این موضوع رسیدم 

حالا هم نمیدونم چطوری درستش کنم