2777
2789
عنوان

مادر و پدرم نقشی تو زندگیم ندارند

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 62 پست

دقیقا شرایط من هم همین بود و هست 

چه میشه کرد چاره ای نیست باید سرنوشتمون رو بپذیریم و خودمون برای زندگی مون تلاش کنیم. با غصه خوردن چیزی حل نمیشه جز اینکه بیشتر آسیب میبینیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خونواده خودم و همسرم مثل مهمون اومدن مراسم عقد و رفتن. هیچ کدوم هیچ‌کمک و حمایتی نکردن جالب تر اینکه دو خونواده هم فقط دخالت میکردن و مخالف ازدواج ما بودن و تموم تلاششونو میکردن که بهم بخوره😂😂

من خونواده خودم و همسرم مثل مهمون اومدن مراسم عقد و رفتن. هیچ کدوم هیچ‌کمک و حمایتی نکردن جالب تر ای ...

پس دقیقاً مثل من هستی 

خانواده ما دو نفر هم دقیقا همینه 

نه تنها حمایتی نمی کنن بلکه حتی توقع دارن ما بهشون کمک کنیم و حتی سنگ اندازی و دخالت هم می کنن 

حتی خانواده های پدر و مادرم هم مدام بهم میگن به پدر و مادرت کمک کن و ... اوف حرص میخورم مگه من چقدر توان دارم 

آخه اینا قراره مثل مهمون بیان تو مجلس من و برن ... بعد اینکه واسم تعیین تکلیف هم بکنند که مثلا مراسم ...

ماله منم کاری ب کارم ندارن البته ت مراسم و اینجور چیزا🤣🤣🤣🤣🤣

همش ب گردن خودمه خواستی بیا بحرفیم ب هم کمک کنیم هوم؟!

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

یعنی کلیه مخارج به عهده خودت هست ؟

همه چیز مراسم عقد حلقه ها لباس داماد جهیزیه و ...... همه چیز صفر تا ۱۰۰ 

البته من از ۷ سال قبلش شاغل بودم ولی دلیل بر این نمیشد هیچکسی کمکی نکنه 

همه چیز مراسم عقد حلقه ها لباس داماد جهیزیه و ...... همه چیز صفر تا ۱۰۰  البته من از ۷ سال قبل ...

منم شاغلم ولی دارم به زووووور و به بدبختی پول در میارم و دقیقا این دلیل نمیشه که اونا هیچ‌کار نکنن 

هیچ کمکی نمی کنن

بقیه دخترا پول تو جیبی دارن بهشون جهاز میدن براشون یه مراسم حداقل عقد میگیرن  من چی ...

زیاد غم نخور برا منم از این کارا زیاد نکردن الان بهترین زندگی خودمون دوتایی ساختیم

حالتو درک میکنم و می‌دونم چقدر ناراحتی اما سعی کنید خودتون دوتا روی زندگی تون تمرکز کنید و زندگی تون ...

باشه مشکلی نیست ولی دیگه حداقل دخالت نکنن 

من سی سالمه شاغلم خودم ماشین دارم و کاملا مستقل 

الان یه کم با خواستگار م به اختلاف نظر خوردم

مامانم میگه حق نداری باهاش بری بیرون و ... 

واقعا چطور روش میشه به یه دختر سی ساله اونم کاملا مستقل امر و نهی کنه ؟

آخه من اگر به حرفت گوش ندم میخوای چیکار کنی ؟از ارثی که ندارم محرومم کنی ؟بهم جهاز ندی و عروسی نگیری ؟یا مثلا پول توجیبی رو‌قطع کنی ؟خب وقتی هیچ کاری برام نمیکنی پس قانون هم نمی تونی تعیین کنی 

اسی جان همه حرفا تو میفهمم مطمئنم همه اینکارایی که امروز از پدر و مادرت انتظار داری برا بچه هات مو به مو انجام خواهی داد ولی یه چیزی ازت میخوام اینکه برای آرامش خودت از هیچکس انتظار نداشته باش نه امروز از پدر و مادرت و نه فردا از بچه هات و نه همیشه از هیچکس

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
باشه مشکلی نیست ولی دیگه حداقل دخالت نکنن  من سی سالمه شاغلم خودم ماشین دارم و کاملا مستقل&nbs ...

ببین من علاوه بر این ها از زمان شاغل شدنم خونه مستقل هم داشتم و تنها زندگی میکردم توی یه شهر دیگه  بازم هزار جور دخالت کردن شما که تو خونشونی دیگه فکرشو بکن😆 حرص نخور ازدواج کنی از همه این مسائل راحت میشی