2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شوهرت داره 

من باشم نمیدم میخواست نخره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
ینی میگه تو خونه بابات طلا نداشتی من زحمت کشیدم برات خریدم مال منه

غلط کرده بابا پس زن گرفته چ غلطی کنه همینطور ک ما واسشون زحمت میکشیم ک البته دیده نمیشه اونم وظیفشه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

چقدر اخلاقت مثل منه،منم اگر بودم میدادم بهش،ولی از من میشنوی خودت یه کاری برای خودت دست وپا کن شوهری که الآن من وتو داره باهات پشتوانه ی مالی نمیشه برات

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

غلط کرده بابا پس زن گرفته چ غلطی کنه همینطور ک ما واسشون زحمت میکشیم ک البته دیده نمیشه اونم وظیفشه

میگه وظیفته کاری نمیکنی توخونه.باز ماشینم بخریم تک پسره مامانش هی زنگ میزنه بیا منو ببر کجا...

چقدر اخلاقت مثل منه،منم اگر بودم میدادم بهش،ولی از من میشنوی خودت یه کاری برای خودت دست وپا کن شوهری ...

اره پولم زیاد نمیده بهم برا خرجی منم چیزی نمیگم.میگه تو که خرجی نداری

چنبار گفتم هیچی نمیگه به اسمم نمیزنه .حالا اگه ادم باشه چه فرقی داره زندگی مشترک دیگ

واقعا میخای طلاهاتو بدی بدون هیچ درخاستی؟؟؟

میدونی طلاهایی که مردا میخرن برا زناشون 

خدای نکرده بعدا از مهریه ات کم میشه اگه کارتون به طلاق بکشه؟!

شرمنده این کارت حماقت محضه 

هم عقلی 

هم عرفی 

هم شرعی

خب چکاریه ! اگه طلاهاتو دوست نداری بفروش بده دست

ادم مطمئن سودشو بگیر 

یا خودت بفروش و ماشین بخر برا خودت...

به هیچ عنوان تو مشکلات مالی همسرتون وقتی حامیتون نیست دخالت نکنید

همچین آدمایی هیچ شعوری برای جبران ندارن

زندگیتو تو دست خودت بگیر 

با جدیت بگو نه

اره پولم زیاد نمیده بهم برا خرجی منم چیزی نمیگم.میگه تو که خرجی نداری