2777
2789

لطفاً جبهه نگیرید ۹۹ درصد کسایی که بچه هاشونو گذاشتن مدرسه خصوصی ناراضی هستن

ربطی به جاهای مختلف هم نداره از بچه ها ربات میسازن

دیروز ناظم مدرسه به خواهرم پیام داده به بچت بگو تو حیاط ندوعه خواهرمم گفته ببخشید برای چی مگه چیه؟ اونم گفته بچه ها حق ندارن بدو بدو کنن

خواهرم از دخترش که کلاس اوله پرسیده مگه چیکار کردی که گفتن ندو؟ اونم گفته بخدا داشتم با بچه ها دنبال بازی میکردم که ناظم اومد گفت بشینید یه گوشه بازی کنید هر کی میدوعه نمیذارن بدوعه

میخوان از بچه ها اُمُل بسازن که فقط میشینن یه گوشه نگاه میکنن

یه همسایه داشتیم که یه نوه داشت تقریباً اون موقع ۱۳ یا ۱۴ سالش بود وقتی آدمو میدید میومد جلو عین ربات میگفت سلام خانوم روزتون بخیر امیدوارم روز خوبی داشته باشید و از زندگی لذت ببرید و کلماتی می‌گفت که انگار ضبط شده بود ، مادرش میگفت از وقتی مدرسه خصوصی گذاشتیم اینطوری شده

خواهرم میگه امسال که گذشت سال بعد میبرم جای دیگه

خیلی مسخرست واقعاً به قول خودشون میخوان بچه های نخبه تحویل جامعه بدن

۱۲ سال تو مدرسه دولتی درس خوندم شاگرد اول هم بودم بدون اینکه معلم خصوصی داشته باشم یا مادرم بهم یاد بده

بچه خواهرم میاد خونه می‌بینیم یه عالمه مشق گفتن بنویسن رسماً از بچه ها بیگاری میکشن تا مغزشون تلیت بشه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ندویدن تو همه مدرسه ها هست

خب برای چی آخه؟ بچه داره بازی میکنه دیگه یه ربع کمتر زنگ تفریح دارن دلش میخواد بازی کنه خب

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

من غیر انتفاعی درس میدم و حرفتو قبول دارم.. همش کلی اطلاعات باید منتقل کنی به بچه دبستانی..درصورتی که الان باید بیشتر فعالیت فیزیکی داشته باشن.یه سرکلاسم یه پشتیبان دارم همش سر بچه ها داد میزد.

امروز چه خبره همه اعتراض دارن به معلما 

بدبخت ما دهه شصتی ها بودیم معلمها بدترین تنبیه هارو با نا میکردن 

بعد اصلا برا مادرم تعریف میکردم براش عادی بود😆😆😆😆😆😆😂😂😂😂😂😂

تازه یه دورم خودش میزد

من مامان شدم🥲

منم موافق نیستم با مدارس خصوصی  مدارس دولتی نمونه ای کوچک از جامعه‌ هست ، بچه ها باید از کودکی جامعه رو بشناسن و توش زندگی کنن

اما حس میکنم شما هم زیاد اغراق کردین تو  توصیف مدارس خصوصی 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔