2777
2789
عنوان

امروز یه صحنه ای دیدم😔😔

3181 بازدید | 33 پست

بچه ها امروز طبق معمول داشتم میرفتم دنبال پسرم از مدرسه بیارمش یهو دیدم یه مرد تقریبا ۵۰ ساله با دو تا پسر ۱۰ یا ۹ ساله و دو تادختر کوچولو دور سطل زباله واستادن یه کیسه کنار سطل زباله بود توش چندتا لباس کهنه بود داشتن با شوق لباسارو در می اوردن از دست هم بزور میگرفتن و از خوشحالی ذوق کرده بودن یکی از دختراشونم از دور داشت با دو می اومد که عقب نمونه و یک کدوم شون یه چادر رنگ ورو رفته رو با خوش حالی رو سرش انداخته بود و به باباش میگفت بهم میاد نه 😔

بعد من دیدم باباشون منو دید خجالت کشید و معذب شد کلا خودمو زدم به اون راه مثلا من ندیدم چیزی بچه ها همه ی اینا کنار سطل زباله اتفاق افتادا یعنی دلم بدجور براشون سوخت 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تشکر از مسئولین محترم بخاطر گسترش فقر و فاصله طبقاتی 

لعنت بر...

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من لباس هایی که نیاز ندارم داخل نایلون کنار سطل می گذارم  به جای ناراحتی چند دست لباس تقریبا ن ...

اصلا اون لحظه از شدت غصه هیچی به ذهنم نیومد کاش منم بهشون کمک میکردم

چند دست لباس نو مجلسی دارم کوچیک شده ولی کاملا نو هست نهایت ۴ ۵ بار پوشیده شده ولی نمیدونم از کوجا ازین بچه ها پیدا کنم بهشون بدم

اصلا لباس مجلسی و پیراهن به دردشون میخوره؟🥲

چند دست لباس نو مجلسی دارم کوچیک شده ولی کاملا نو هست نهایت ۴ ۵ بار پوشیده شده ولی نمیدونم از کوجا ا ...

ببین از دور نگاه کن 

وقتی دارند میان نزدیک سطل بگذار 

بعد خودت پنهانی از دور نگاه کن تا مطمئن شی بر میدارن

چند دست لباس نو مجلسی دارم کوچیک شده ولی کاملا نو هست نهایت ۴ ۵ بار پوشیده شده ولی نمیدونم از کوجا ا ...

اره چرا نخوره بخدا یه لباسای کهنه و درب وداغونی رو برداشته بودن شوق کرده بودن و میخندیدن و همونجا داشتن میپوشیدن