2777
2789

سلام دوستان سوزش شدید داشتم دو سه شب الان نگا کردم ک دهانه ورودی واژنم حالت چین خوردگی گوشت اضافه اومده بیرون خیلی نگران شدم زگیل تناسلی ک فکر نکنم باشه میترسم میگم شاید سرطان گرفتم لطفا بیایین اروم قرار ندارم 

با دکتر زنان آشنایی داری ؟؟!

تازه دیدمش فردا میرم فورا الان میخوام ببین کسی میدونه چی هست خیلی میترسم دارم سکته میکنم شوهرم بچه دوس داره اقواممونم ثابقه سرطان رحم دو سه نفر بودن میترسم خیلی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی دکتر با اون همه پس خوندن و تجربه بدون معاینه نظر نمی‌ده بعد ما با دو خط چی بگیم 

گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه بخدا از لحضه ک دیدم دارم میمیرم همین الان دیدمش فردا صبح زود میرم دکتر😭😭😭

مگه الکیه سرطان 

اخه تو اقواممون چند نفر سرطان رحم داشتن الان بچه دار نمیشن ینی دارم از سوزش هم میمیرم اونقد درد داره وحشتناکه میترسم حاضرم بمیرم ولی اونجوری نشه شوهرم طلاقم میده چون بچه دوس داره😞😞😞😞

سلام عزیزم اگر سوزش و خارش هم داشته باشی به احتمال زیاد عفونت کرده. یه مقداری عسل بزار تا فردا که ب ...

سوزش شدید دارم قبلا هم عفونت داشتم ولی اینجوری نبود ببخشید ولی سوراخش اصلا مشخص نیست کامل انگار گوشت اضافه ازش زده بیرون😭😭😭

میترسم میگم نکنه سرطان باشه یا زگیل نمیدونم خدا کنه عفونت باشه دارم از ترس میمیرم ثابقه سرطان رحم هم ...

خدا نکنه بابا سرطان چیه 

زگیل هم یه شبه در نمیاد ک 

حالا برو نشون بده انشاالله چیزی نیس قشنگم