سلااام،از شرایط شغلیتون راضی هستین؟؟بنظرتون برای کارشناس ارتقا سلامت شرایط شغلی بیمارستان بهتره یا بیمه ها یا مراکز بهداشت؟تو صف طرح بیمارستانم اما دودلم بین جاهای دیگه و بیمارستان
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
اره ولی من و همکارم باهم رفتیم اون بخاطر جانباز بودن پدرش قراردادی شد ولی من شرکتی ام. اون ۱۶و نیم میگیره من ۸شیفتامون یکیه. ساعت کاریامونم دقیقا همون
برای نیروه خدماتی چطور..ساعت کاری حقوقش کسی میدونه
یکی از دوستان من دوماهه استخدام شده. شیفتش ۱۲ساعت سرکار. ۲۴ساعت خونه. حقوقش اداره کار