2777
2789
عنوان

بیایدتوروخدا

102 بازدید | 20 پست

پسرم۱۶ماهشه ازصب تب داره استامینفن دادم کنترل شد الان دوباره بدنش داغه نیم ساعت پیش استامینفن دادم بنظرتون پروفن بدم بهش؟؟ خطرناک نیست هنوز تبش پایین نیومده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف بزار سریع میاد پایین یه دستمال با آب ولرم بشور بزار رو پیشونیش اگر باز پایین نیومد برو بیمارستان شب اصلا نخوابی تب خطرناکه برا بچه

زخم که میخوری حتما مزه مزه اش کن حتما نمکش آشناست!
شیاف بزار سریع میاد پایین یه دستمال با آب ولرم بشور بزار رو پیشونیش اگر باز پایین نیومد برو بیمارستا ...

بخداغروب باشیاف هم پایین نیومد استامیوفن تایلفن دادم اثرکرد الان تایلغن دادم ولی ۲۰دقیقس همونجور داغه

بخداغروب باشیاف هم پایین نیومد استامیوفن تایلفن دادم اثرکرد الان تایلغن دادم ولی ۲۰دقیقس همونجور داغ ...

دکتر بچه من میگه استامینوفن دادی دیدی پایین نمیاد سه برابر وزنش بده چهار ساعتی ب همراه شیاف هر دو باهم

الان چنده تبش چند برابر وزنش دادی؟خیلی مراقبش باش بچه ها وقتی تب دارن می‌خوابن تبشون بالاتر میره

تایلفن دادم۳سی سی روش نوشته بود هنوزداغه الان استامینفن بدم دوباره یاپروفن بدم تو خواب وبیداره تانوک انگشتم رو نمناک میکنم میزنم ب دستش بیدارمیشه نمیتونم پاشویه کنم نمیذاره

تایلفن دادم۳سی سی روش نوشته بود هنوزداغه الان استامینفن بدم دوباره یاپروفن بدم تو خواب وبیداره تانوک ...

سه سی سی ک کمه دوباره استامینوفن بده