2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزانه خیلی ها به قتل میرسن  خیلی ها گم میشن  خیلی ها مورد تجاوز قرار میگیرن  چرا ...

چه نگاه عجیبی🙄🙄🙄🙄🙄من خودم هرکس رو یکبار دیده باشم حتی به مرگ طبیعی هم بمیره فکرم مشغول میشه خب این آقا آنقدر فیلم ساخته خاطره ساخته و به فجیع ترین حالت ممکن با همسرش کشته شده چه جوری میشه بی تفاوت بود؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

روزانه خیلی ها به قتل میرسن  خیلی ها گم میشن  خیلی ها مورد تجاوز قرار میگیرن  چرا ...

خوب میشی خوب میشی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

چه ربطی داره قتل هر کسی رو بشنوم ناراحت میشیم چند سال قبل یه پسر جون رو دوستاش زنده سوزوندن مردم داشتن دیونه میشدن مردم عادی هم بود

ماسفم برای طرزفکرت

آقای مهرجویی سرمایه مملکت بودن

کشورم، توی سکوت و بدون خون و خونریزی، توسط افغان‌ها مصادره شد🖤  https://www.karzar.net/61859

من فقط به این فکر می کنم دخترش چی کشیده اون لحظه،،حتی تصورش هم سخته‌.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
اون خیلی هارو خبرنداریم ولی از مرگ این اقا اونم جوری ک بدبخت ب قتل رسیدت خبر داریم و ناراحتیم

صحفه حوادث روزنامه ها پر از خبرای از این بدتره 

اوناهم تو روزنامه ها منتشر میشن 

چرا اونا رو نمیخونیم 

حرف من اینه برای سلامت و امنیت روانیمون ارزش قائل باشیم 

نباید بزاریم رسانه ها هر جور دلشون میخواد ما رو اینور اونور بکشن

واقعا که؟؟

این آقا مهم نبود.باید خجالت کشید که یه شخص نخبه هنری تو کشورمان به این شکل به قتل برسه