2777
2789
خوب میشی خوب میشی

😂😂😂😂

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

چجوری کشتنش مگه

سرشونو بریدن

اون وسط مسطا شاید تجاوزی چیزیم باشه و خبر ندن پنهانش کنن

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعیده کسی که همچین نظری داشته باشه خوب بشه

نه بابا قرصاشو بموقع بخوره بهتر میشه. بیا امیدوار باشیم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

چه نگاه عجیبی🙄🙄🙄🙄🙄من خودم هرکس رو یکبار دیده باشم حتی به مرگ طبیعی هم بمیره فکرم مشغول میشه خب ...

بی تفاوت نباش ولی دیگه اینقدر هم نباید تفاوت داشته باشه که امنیت روانیت به خطر بیوفته

روزانه خیلی ها به قتل میرسن  خیلی ها گم میشن  خیلی ها مورد تجاوز قرار میگیرن  چرا ...

چقدر ترسناکی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چجوری کشتنش مگه

با جسم سخت یعنی چاقو کشته شدن اونم زن و شوهر به همراه هم 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

نکنه کار اسرائیلی ها باشه؟! یا خداااا

😐😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

صحفه حوادث روزنامه ها پر از خبرای از این بدتره  اوناهم تو روزنامه ها منتشر میشن  چرا اون ...

ادم کوچیکی نبوده ک

بعدم واقعا جامعه ترسناک شده چرا ادم نباید بترسه؟ باید بترسیم و حواسمون باشه خیلی ناامن شده با وجود این افغانیا

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱
روزانه خیلی ها به قتل میرسن  خیلی ها گم میشن  خیلی ها مورد تجاوز قرار میگیرن  چرا ...

نمیدونم چی بگم ولی اگه یه مورچه هم جلومون زجر کش بشه ما ناراحت میشیم براش،اگه یه نفری رو که فقط بارها از راه دور دیدیم به مرگ طبیعی بمیره باز هم ناراحت میشیم ایشون که هم انسان بودند و هم از فیلم های که ساختند همه خاطره دارند و هم بد کشته شدند

هر خبری از هر جای دنیا ک هر کی بشنوه متأثر میشه میخواد مرگ آدما در اثر طوفان تو امریکای جنوبی باشه چ کشته شدن یه هنرمند تو این سر دنیا آدما رو نمیشه بخاطر اینکه بخاطر مرگ کسی متاثر شده مواخذه کرد