2777
2789

موضوعش چیه ؟؟؟

تاپیک فان😅

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم چش جاریم دربیاد از حدقه😉😉😉😉😉😉😂😂😂

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

چون خیلی حسود و تخیلاتی هست مطمئنن میگه دعاگرفته برای شوهرش و فامیل شوهرا که همه قبولش دارن و بهش احترام میذارن.

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ميخواست بره از من خداحافظي نكرد 😅

🤣🤣🤣تو کف گذاشتیش

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

جاری ندارم 

ولی داشتم میگفت یه جاری احمق دارم که هرچی بلا سرش میارن بازم مونده شوهرشم ادم حسابش نمیکنه همش اینجا خونه مادرشوهرمه از نظر مالی بخوام بگم سرو وضعش تو مهمونی های مهم عروسیا خیلی خوبه ولی تو مواقع عادی بریم بیرون برا خودش هیچی نمیخره به نظرتون خسیسه؟!

هیچی 

ارتباطمون باهم معمولی وخوب هست 

نه اونا پیگیر من هستن نه من پیگیر اونها ،که بخوایم درمورد هم تاپیک بزنیم 

فقط یکیشون یکم خاله زنک وسطح پایین و دنبال حرف  هست که هممون باهاش درحد سلام و احوال پرسی حرف میزنیم ورفت وامد به خونش نداریم

میاد خونه مادرشوهر کار نمیکنه فقط ی سفره میندازه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...