2777
2789
عنوان

اینایی که اصلا مریض نمیشن🥲

522 بازدید | 11 پست

بیایید بگید چیکار میکنید خدایی

من کافیه یکی که سرماخورده از کنارم رد شه🥲دهنم سرویس شد بسکه مریض شدم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

منم همینم خوب بشو هم‌نیستم‌ 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیستم ایمنیت رو تقویت کن..شوهر من دوسه بار کروناگرفته.. بااینکه توی خونه وپیش هم بودیم من اصلا ‌نگرفتم. نمیدونم بدنم ضد کرونا بود.خودش پادتن تولید میکرد فکرکنم😄😄

پارسا پسرمامان😍

منظورت از مریضی سرماخوردگیه؟؟؟ ما قبلا سالی چند بار سرما میخوردی من تغذیه ام را اصلاح کردم دیگه خبری نیست فهمیدم بیماری وجود نداره ما را مسموم میکنن به دروغ میگن ویروسیه سیب زیاد بخور آب جوشیده بخور خوراکی صنعتی و کارخانه ای کمتر مصرف کن

نمیدونم کلا مدلم اینه اگه ام مریض شم خودمو نمیندازم هی قرصو دارو و اینا چون بدنم عادت میکنه اما امان از پسرم هر هفته مریضه اینقدر سیستم ایمنیش ضعیفه.چقدر من تقویتی میدم شربتای خارجی غذاهای خوب اما انگار نه انگار خیلی سیستم ایمنیش افتضاحه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

من اصلا مریض نمیشم چندسال یبار اونم مگر یه مریض باهام چند روز از نزدیک حرف بزنه که دیگه متاسفانه راهی نیست ولی کار خاصی نمیکنم اما بدنم بیشت مواقع گرمه شاید بخاطر طبعم باشه تو هم غذاهای گرم بخور و طبع بدنت رو گرم نگهدار کمتر مریض میشی سعی کن مریض دیدی ماسک بزنی رعایت کن

دقیقاخودم وپسرم هم اینطوری هستیم .پسرم هفته ی قبل خوب شددوباره بازامروزمریض شده 😕

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤