2777
2789

آقا هرکس تو این دنیا حق داره طبق نظر و سلیقه اش زندگی کنه و به هیچ کس ربطی نداره خوب یا بد بودن انتخاباش تا کی باید سرمون تو زندگی این و اون باشه؟ من نمیفهمم واقعا کی تموم میشه این حرف و حدیث بچه دار شدن یا نشدن من دلم نمیخواد تو که میخوایی 10 تا بیار ولی حق نداری بمن بگی دیونه ای که نمیخوایی خب نظر منم اینه تو دیونه ای که بازم میخوایی.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقعاتت بالاسا

تو مقوله بچه الان سر همههه تو زندگیاس 

سر کی بیرونه😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

در مورد شما  که بچه دار شدنه بله به بقیه ربطی نداره 

اما تو حالت کلی نمیشه به یه قاتل هم گفت نظرت محترمه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

وا این چ حرفیه ک میزنی اگه ما فضولی زندگی مردم رو نکنیم خب حوصله مون سرمیره چ آدمای بی انصافی هستین    تازه بخاطرش حقوق هم بهمون میدن زندگی های خودمون هم پرفکته هر کی بخواد  فضولی کنه نظر بده رسوای عالمش میکنیم 

میدونی چیه؟ من احساس میکنم اینایی ک علیرغم میل باطنی شون و فشار خانواده شوهر و ... بچه آوردن ب هر قیمتی میخوان بقیه رو راضی کنن ک بچه بیارن و جوری رفتار میکنن انگار عالی ترین کار رو کردن و براشون عجیبه یکی نمیخواد مثل اینا عالی باشه

انگار ک میخوان همه رو مثل خودشون کنن بلکه دلشون آروم بگیره 

سلام

ایرانیا بعضی شون عادت کردند نظرشون رو به این واون تحمیل کنند

یا فضولی کنند تو سلیقه ی این واون یاتمسخر کنند یا متخصص بشند تو اون مساله درحالیکه هیچ اگاهی ندارند جز یه سری شایعات یا اطلاعات اشتباه یاناقص

نه فقط تو بچه اوردن تو خیلی ازمسایل دیگه هم همینند 

شما خیلی از علاقه هات نگو ونشین پیش طرف که چرت وپرت تحویلت بده واذیت بشی وروابطت روباهاش کمتر کن تا راحتتر باشی

خوب ببین طرفت کیه 

شاید یکی دلسوزه ادم باشه که نظر میده 

همه  دشمن ادم نیستن 

ادم بعدا با خودش می گه کاش حرفشو گوش داده بودم 

من خودم الان که دیگه دیر شده پشیمون شدم از اینکه یه دونه اوردم 

خیلی بهم گفتن 

گوش نکردم 

من یه هفته بعد عروسیم دوست پدر شوهرم به همسرم گفته بود بچه بیارین و فلان نزار دیر شه همین اول کاری بیارین خو اخه به تو چه 😤پدرشوهرم تا حالا نگفته که ایشون اظهار فضل کردن... 

بعد همسرم گفته نه زوده خانومم موافق نیس امادگیشو نداریم اونم گفته حواس زنت رو پرت کن گولش بزن یهو کارتو بکن😑😑😑😑😑😑😑😑